Bardzo wszystkich przepraszam za błędy typu brak przecinka, bo wszystkie inne starałem się wyłapać, a w przecinkach jestem słaby. Piszę to dlatego ponieważ ja ostatecznie gazetkę składałem.
CYTAT
Udało mi się wyłapać kilka błędów, a to brak przecinka, a to brak spacji, który wypisał ED, kilka zdań mogłoby być inaczej napisane - jest nieco dziwnych jak to, że obietnice nie miały miejsca, Raczej obietnice nie zostały spełnione.
Jeszcze raz przepraszam, to jest wyłącznie moja wina
CYTAT
Co do rozmów z SB. No ja bym dodał tam nieco więcej rozmów, ale krótszych i różnych autorów. Ale ta też jest ok. wink.gif
Miało być jeszcze PoP'a, ale na pierwszy rzut oka tekstu było za dużo więc nie wstawiłem
CYTAT
Porównanie Gothica 3 i Obliviona. Odnoszę wrażenie, że autor wychwalił Obliviona, nie podając prawie żadnych jego wad, a odwrotnie G3 - pojechał po grze nie podając żadnej z jej plusów. Takie odniosłem wrażenie i takie mam zdanie na ten temat.
Szczerze to ja też odniosłem takie wrażenie. Ogólnie jak dla mnie to grafika Oblivion vs. Gothic jest podobna... Można to zobaczyć po screenach
CYTAT
Gothic X - zdanie "Trudno jest pisać o czymś, o czym mało wiesz." Takie zdanie odpycha. Skoro recenzent nie wie, co napisać człowiek traci chęć czytania jego dzieła. Można było pofilozofować, popróbować stworzyć jakąś swoją wizje gry itp.
Moja wina
CYTAT
Kolejna sprawa dopisek na dole gazetki – „jeśli kogoś pominołem to proszę mi to zgłosić”. (błąd) Czy jakaś poważna redakcja pisze na łamach swojej gazety "Osoby, które dla nas piszą i nie zostały przedstawione w stopce proszone o kontakt"? Trąci brakiem profesjonalizmu.
Znowu mój błąd. Jakoś bałem się że mogę jedną osobę pominąć
CYTAT
No i nieco o motywie przewodnim, jaki ja odczułem. Kraver Lynch. Już to pisałem na waszej stronie. Powtórzę jeszcze raz NIE MAM nic do ciebie Kraver. Ale wystarczy spojrzeć na spis treści - Wywiad z Kraverem, Kraver porównuje, Opowiadanko Kravera - Kraver stał się motywem przewodnim gazetki.
W tym numerze i owszem... Kraver zrobił dla gazetki więcej niż ja.
CYTAT
A wiersz o Kraverze autentycznie mnie przeraził, bo to prawie jak wychwalanie jakiegoś wodza lub bohatera. Tak to przyjąłem.
To już sprawa do autora. To dopiero pierwszy numer, więc myślę że każdy z kim Rangiz przeprowadzi wywiad będzie wychwalany. Ja sam nie miałem takiego odczucia.
CYTAT
Nie mówię, że nic nie zrobiłeś Kraver. Zrobiłeś dużo jak na czas, który u nas spędziłeś. Ale jeśli zrobiłeś tyle dla gazetki (opowiadanie, porównanie gier), to według mnie wywiad powinien być z kimś innym (powody u góry) by nie zapychać gazetki jedną jedyną treścią. Jest wiele osób, które zrobiły dla strony mnóstwo rzeczy, nasi admini i nie tylko. A tak motywem przewodnim stał się Kraver Lynch, jego prace itp. itd.
Krav, był "odkryciem G'up". Tak uznali userzy więc z nim chcieliśmy przeprowadzić wywiad