Where Is The Guru?

Status
Zamknięty.

eifersucht

Member
Ratunku! :blink:

Wczoraj zainstalowałam grę, wgrałam patcha 1.0.89 i wszystko ładnie śmigało. Dzisiaj chciałam uruchomić, ale się nie da, bo pod koniec wczytywania wyskakuje mi ten błąd. Dodam, że wczoraj wczytywałam grę sporo razy, bo szukałam w między czasie pewnego kodu do gry i nic takiego się nie działo. Szukałam na necie i czasem piszą, że to wina sprzętu, ale raczej nie w moim przypadku, bo przecież mam dobrego kompa, nic się nie tnie itd.

Jest na to jakiś sposób?

+Dark Innos+

Member
Noo mam taki sam problem, więc napisze w tym temacie.

No mam podobny problem i ta sama wersje gry. Ten błąd wyskakuje mi w wielu przypadkach, np. po wypiciu mikstury przemiany i gdy chce powrócic do normalnej postaci to wyskakuje błąd "Where is guru". Czasami wyskakuje ot tak sobie nie wiem skad :blink: . Jeszcze jest jedna sprawa, jeśli zwine aplikacje Gothic3:ZM do paska zadań to przy powrocie do aplikacji pojawia mi się czarny ekran, dzwiek itp to działa no ale obrazu nie ma <_< Wszystko to znosiłem do czasu kiedy zauważyłem że Czarnego Maga ( misja od Inoga dotycząca zabicia czarnego maga) nie ma, powinien sie znajdowac w Trelis a o zadnej porze dnia go nie ma ! wrr. Nie sądzę żeby to była wina mojego sprzętu gdyż jest całkiem niezły, a tylko z tym Gothicem takie "bajery" mam ;/. No i się za bardzo tnie jak na taki sprzęt ;/

Prosze oto screen błędu:
errorw.jpg

Jak chodzi Wam Gothic:ZM z poprzednimi Patchami ? Bo mam przeczucie ze wersja 1.0.89 tylko "partoli" tą grę.

Pozdrawiam

daria

Szejn
Weteran
Po pierwsze przekierowuję tutaj gothic.org.pl/forum/index.php?showtopic=22898&hl=

A po drugie na forum istnieje opcja "SZUKAJ", więc radzę jej używać.

eifersucht

Member
Yyy....korzstałam z wyszukiwarki, mam patcha i pamięć jak najbardziej ok, a mimo to ten błąd występuje, więc dlatego się tu pytam...nie wiedziałam, że to taka wielka zbrodnia :huh:

bimber12345

Member
Zbrodnia to nie jest lecz było już dużo takich tematów. napisze to co zawsze zainstaluj ponownie. U mnie zadziałało ;)

marcinhh

New Member
Też miałem ten błąd, ale po instalacji. Musiałem zmienić pamięć wirtualną na dysku na którym jest ta gra, a jak to nie pomoże to wgraj patcha 1.06 czy jakoś tak

Jeżeli chodzi o tego czarnego maga to ja go zabiłem w Trelis tak gdzie go ork pilnuje tam powinieneś go znaleźć

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Ja po zainstalowaniu patcha 1.7 nie miałem problemów z "Guru";]
Dlaczego pytacie o Czarnego Maga w temacie o błedzie z "Guru"??

+Dark Innos+

Member
Błąd z guru już załatwiłem. Jeszcze raz zainstalowałem Gothica ZM, później patch 1.07, następnie patch 1.089 i chodzi lepiej,płynniej, a guru się tak często już nie pojawia (do tej pory 1 raz mi ten bład wyskoczył) . Teraz da sie grac ;) A co do Maga to nadal go nie ma, próbowałem go znaleźć przez kody ( goto AssMage_01) i nie znalazło takiej postaci :blink: Jeśli ktoś wie jak rozwiązać ten problem to pisac na PW.

przepraszam za offtop z tym magiem, no ale nie chciałem osobnego tematu zakładać.

Mag też sie pojawił jak zainstalowałem jeszcze raz gre i wszystkie patche od 1.06 do 1.089, więc sprawa załatwiona. Temat do zamknięcia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom