Wejscie Do Pradawnych

Status
Zamknięty.

ogrfunio

New Member
mam problem z wejściem do obozu pradawnych
gdy się teleportuje gada ze mną strażnik gdy go zabijam ide naciskam przełącznik za grobem i nic
raczej bug to to nie jest bo przechodzę juz drugi raz tego gothica MT i wczesniej bylo dobrze
nawet juz przeinstalowałem dwa razy ;/
moze dlatego ze biorę cały czas stary save i zawsze jest tak samo ;/
moze nie wykonałem jakiegos zadania ??
pomocy !!!!
z góry dzieki :) pozdro

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Ja wcisnąłem wszystkie przełączniki, i gdy uruchomiłem ostatni to wtedy dopiero sie brama uruchomiła, może tu jest problem ?

Bezi_Łowca

Member
Przecież tam jest tylko 1 przełącznik. Jest on za 1 grobem po prawej stronie patrząc z punktu widzenia na kraty. Ten przycisk musi działać, może go nie docisnąłeś czy coś lub nacisnąłeś 2 razy...
Podejdź do przełącznika i naciś go i spokojnie poczekaj, nic cie nie zaatakuje...

Potak

Member
Panowie, są 4 przełączniki i jest kombinacja otwierania tej kraty ... Zaczynasz bodajże od lewej strony ...

1 3
4 2

Tak jak te cyferki taka kolejność o ile dobrze pamiętam była ...

Bezi_Łowca

Member
Co??!!
To już w końcu nie wiem o jakie miejsce chodzi. Ja myślałem że chodzi o to miejsce jak dostajemy teleport od Gardhara po wykonaniu jego zadania z tą dziurą i sie teleportujemy i pojawiamy się w tej dziurze, którą wybito katapultą tylko że za skałami i jest tam taka sala dziwna i jest tam też lord korthagon, który nas atakuje to jak sie go zabija to trzeba przełącznik nacisnąć i idzie sie dalej. Myślałem że o to miejsce chodzi... Ja tam miałem 1 przełącznik chyba że jest może więcej ale nie zauważyłem to ja nacisnąłem 1 tylko przełącznik po prawej stronie za 1 grobem od góry i mi sie otworzyła krata. Nie wiem o jakie miejsce chodzi... chyba o to...

Potak

Member
No o to miejsce chodzi ... Tam są 4 przełączniki z tamy grobami, a kolejność jest tłumaczona przez ów Lorda, trzeba zapamiętać to co on mówi, póxniej podchodzić do grobów i czytać to co zawarte jest w podświetleniach mieczy ... W ten o to sposób przechodzi się przez kratę ... I jest to niemożliwe abyś otworzył jednym przełącznikiem bramę, tym bardziej że kolejność na bank zaczyna się tak jak ja podałem, a raczej nie jest ona losowa ... Więc jak wcisnąłeś jeden i się niby otwarło to po co są pozostałe trzy ?? Coś kręcisz :blink:

CrugeeR

New Member
pierwsze slysze ze jest jakas kombinacja z tymi przyciskami, ja poprostu podchodze do pierwszego z prawej strony grobowca i krata sie sama otwiera

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom