Hmm.. może ludzie boją się odświeżyć temat, ale przecież jest otwarty, a może przydać się wam mój XF..
nexus231, panowie. Nick - Я$DarKNex$R. Obecnie mam 1358h w grach, więc trochę hardcorowo.
Moje xfire jest oczywiście w sygnaturce.
Mam tylko pytanie, czy macie utworzoną jakaś grupę gothic.org.pl ?
Taka grupa to całkiem fajna sprawa. Zresztą bez grup trudno się potem połapać, jak się ma np 479 znajomych...
Można się pobawić w zrobienie takiej grupy, miałem kiedyś taką grupę i wiem co i jak, ale nie chce mi się znów tego prowadzić, aczkolwiek chętnie bym się tam zapisał.
A co do znajomych, to ja mam od 5 lat chyba aż 15 z czego połowa i tak nie używa Xfire, ale jakoś nie potrzebuje ich aż 500 : >
Piszę się na to.. Czemu nie? Nie wiem tylko, czy w jakiś sposób jednak uda mi się do niej dołączyć. Jakoweś problemy z mailem mam.. Chociaż, pisząc podanie do niej, powinno być okey. Muszę znać tylko nazwę ^_^ .
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.