Mam do was takie pytanie, czy wymyślacie jakieś cytaty? Rymujace si, czy też pasujace do jakiejś sytuacji? jeśli tak to napiszcie je tu, lub oceńcie kogoś...
Ja dosyć często z nudów, lub poprostu zeby komuś głupiemu dowalić zeby myślał godzine co to znaczy wymyślam sobie takowe rzeczy ;].
Mało z nich pamietam na chwile obecną, od tak na zawołanie ale napiszę kilka...
Od razu uprzedzam ze moze ktoś kiedys słyszał jakiś cytat, lecz nic świadomie nie kopiowałem!
QUOTE(cytat o grafitii (pieprznałem go w rozprawce dla baby z polskiego))
Żeby rzeka popłynęła w dobrą stronę trzeba ją odpowiednio skierować. Nie tamować, tama prędzej czy później puści a woda rozleje sie tam gdzie jej nie powinno być...
Życie jest jak rzeka, wciaż płynie a jej nurt się zmienia...
Nawet w koszmarze, było by lepiej...
Prawidziwi przyjaciele to skarb, to druga rodzina...
To co było już nie wróci, a co będzie niech się stanie...
QUOTE(cytat skierowany do pewnych wkurzajacych kolegów)
Wasze czyny świadczą o was, przyszość się upomni za wszystko!
Hip-Hop jest dla mnie zbiorem życiowych mądrości, bez eliminacji prosto do wieczności...
Dobro i zło, szczęście i pech, przyjemności i cierpienia - zawsze wychodzą na zero! Teraz jest jak jest, kiedyś bedzie inaczej...
Wiara jest wytłumaczeniem rzeczy, których człowiek pojąć nie może...
Bóg jest odpowiedzią na pytania te, na które my jej nie znamy...
Piszcie ;].
EDIT: Jeżeli nie wymyślacie chociarz oceńcie twórczosc innych ;], aktualnie tylko moją, byle by temat był żywy ;].
Ja dosyć często z nudów, lub poprostu zeby komuś głupiemu dowalić zeby myślał godzine co to znaczy wymyślam sobie takowe rzeczy ;].
Mało z nich pamietam na chwile obecną, od tak na zawołanie ale napiszę kilka...
Od razu uprzedzam ze moze ktoś kiedys słyszał jakiś cytat, lecz nic świadomie nie kopiowałem!
QUOTE(cytat o grafitii (pieprznałem go w rozprawce dla baby z polskiego))
Żeby rzeka popłynęła w dobrą stronę trzeba ją odpowiednio skierować. Nie tamować, tama prędzej czy później puści a woda rozleje sie tam gdzie jej nie powinno być...
Życie jest jak rzeka, wciaż płynie a jej nurt się zmienia...
Nawet w koszmarze, było by lepiej...
Prawidziwi przyjaciele to skarb, to druga rodzina...
To co było już nie wróci, a co będzie niech się stanie...
QUOTE(cytat skierowany do pewnych wkurzajacych kolegów)
Wasze czyny świadczą o was, przyszość się upomni za wszystko!
Hip-Hop jest dla mnie zbiorem życiowych mądrości, bez eliminacji prosto do wieczności...
Dobro i zło, szczęście i pech, przyjemności i cierpienia - zawsze wychodzą na zero! Teraz jest jak jest, kiedyś bedzie inaczej...
Wiara jest wytłumaczeniem rzeczy, których człowiek pojąć nie może...
Bóg jest odpowiedzią na pytania te, na które my jej nie znamy...
Piszcie ;].
EDIT: Jeżeli nie wymyślacie chociarz oceńcie twórczosc innych ;], aktualnie tylko moją, byle by temat był żywy ;].