Wartość Złomu

Status
Zamknięty.

Potak

Member
W akcie nerwów, agresji i desperacji, aby Gothic lepiej mi chodził postanowiłem zmodernizować mojego Blaszaka :p I nie chodzi mi tu o to co mam do niego wsadzić tylko czy orientuje się ktoś za ile moge sprzedać to:

- Płyta Główna - EPOX 8RDA3I
- Procesor - AMD Athlon Semphron 2.8
- Karta Graficzna - Radeon 9600 Pro 256mb
- Pamięć Ram - 512 DDR

Jeśli ktoś się orientuje to ile mogłbym wziąść pojedynczo za te części, a ile za całość jakbym np. znalazł kogoś i wszystko sprzedał ;) Proszę o sensowne odpowiedzi ;) Pozdrawiam

Wysoki93

Active Member
RAM za około 2-3 stówy
Procek za max. 3 stówy
Karta graficzna za max. 3 stówy
Ceny w przybliżeniu, ale coś w tym stylu, wiem, bo sam mam taki procek i kartę graficzną (w trakcie wymiany na lepszą).
A RAM to DDR oczywiście ??
Takie "przybliżone" ceny sprzedaży ;)

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
CYTAT
RAM za około 2-3 stówy
?????????????????????????
Mój kumpel akurot wczoraj 512 DDR kupił za 80 zł, nowe.
Płyta główna
Karta
Procka nie znalazłem.
P.S Wysoki, skąd ty te ceny wziąłeś?????

E

Electric_Dragon

Guest
RAM tami jest, jak pisze Rangiz
Zależy ile już są używane te Twoje części, napisałbyś dokładniej ile czasu już użytkujesz to wtedy pomogę Ci. Czy któraś jest jeszcze na gwarancji.

Wysoki93

Active Member
Skąd wziąłem ceny??
Powiedziałem, że są one przybliżone, a akurat o taki sprzęt często pytam kumpli i w sklepach po ile chodzą.
Czemu akurat ten sprzęt mnie interesuje?? Napisałem w poprzednim poście.
Dodam jeszcze, że on chce te części sprzedać, więc lepiej sprzedać za 80zł czy za 200zł ??

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
CYTAT
Dodam jeszcze, że on chce te części sprzedać, więc lepiej sprzedać za 80zł czy za 200zł

Ja też dodam że on go chce sprzedać, a nie sprzedawać. Kto kupi 512 za 200zł? Za tyle to można kupić 1G (nowe) i na flache jeszcze zostanie, dobrą flachę.

Potak

Member
Jeśli chodzi o Ram, Procesor i Płytę Główną to kupiłem je 2005.1.12 a gwarancja była 2 lata. Jeśli chodzi o Radeona to gwarancja również trwa 24 miesiące, a data zakupu to 2006.08.28, czyli jest jeszcze około pół roku. Czyli części oprócz Grafy mają około 3 lat, nic nie jest uszkodzone, wszystkie wejścia są sprawne, nigdy ten sprzęt mi nie szwankował ;] Ale obecnie jak na moje potrzeby jesy troszku za słaby :(

Jedi

Caporegime
VIP
Za całośc dostaniesz max 600zł, komputery bardzo potaniały ostatnio. Sam szukam jakiegoś kompa tanio ale nie za 600zł ;p Jak już to za jakieś 150.

Pozdro.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom