Warcraft 3

Status
Zamknięty.

Blizna

Member
Co sądzicie o tej gierce i czy ktoś gra na battle necie?
Jak dla mnie multiplayer rządzi jeżeli ktoś jest chętny to zapraszam do gry 1vs1 mój nick:JazdoR.
Dawno nie grałem ale w miare ogarniam gierke, gram nieumarłymi i orkami.
Jeżeli ktoś jest chętny to pisac dzisiaj mam czas to moge pograc.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
W multi nie grałem nigdy.
Natomiast single... ech, te stare dobre czasy, kiedy człowiek niemało wszedł w monitor zachwycając się gra. Ta gra ma w sobie to coś, dzięki czemu jest hitem. Przede wszystkim bardzo ciekawa fabuła, która jest jednym z motorów napędowych produktu.
Dawno, oj dawno w to nie grałem i chyba już nie zagram w najbliższym czasie. Zawsze będę ją miło wspominał.

Thran

Che Świniara
Gra jest genialna, nie dziwie się ludziom że chcą zrobić własne kampanie do gry jak NP: Płonąca Apokalipsa stacha z arcane.pl naprawdę godna gra uwagi, czasem do niej wracam by przypomnieć sobie lore Warcrafta. Ale kampanie które gracze tworzą mogą być naprawdę ciekawe, mam nadzieje że któraś z kampanii na Arcane.pl ujrzy światło dzienne :)

Megarion

El Presidente
Tryb jednego gracza - miodzio. Zwłaszcza za pierwszym razem fabuła była naprawdę wciągająca. I te Ostrze Mrozu i wybór młodego paladyna (już zapomniałem nawet jego imię... ^^). Ale kiedyś to było coś.
Natomiast ludzie z Blizzard stworzyli świetny system multiplayer. Nie mówię już o turniejach (nie moja liga) czy zwykłych potyczkach, istnieją świetne mapy - jakby to ująć - fabularne. Moim bezkonkurencyjnym faworytem była obrona Helmowego Jaru - ile to godzin z kumplem spędziliśmy, łapiąc chętnych na partyjkę ^^

xenex

Member
Najlepsza gra + DOTA = WARCRAFT 3 TFT

Tak jak wyżej, całe zdanie na ten temat. Nie gram, ale grałem i jest najlepsze tak jak Wow, a DOTa nigdy się nie nudzi, coś pięknego ...

riodrian123321

Dowódca Straży Magów Wody
Piękna gra, jedna z najlepszych. Szczerze mówią to ukończyłem ją w tamtym roku i wcześniej dłuższej styczności z nią nie miałem. Oprawa audiowizualna na wysokim poziomie (nawet na te czasy, choć gra ma swoje lata). Nie wspomnę już o fabule i klimacie, które powalają na kolana inne gry tego gatunku...

Każdy który lubi; fantastyczne stworzenia, potyczki, epickie bitwy, nutkę adrenaliny czy zabawę z przyjaciółmi przez internet musi w nia zagrać. Pozycja obowiązkowa ;).

Baal Cadar

Obywatel
Jak to dobrze wrócić myślami do Warcrafta :)
Rozbudowany tryb Kampanii, długogodzinne potyczki.... miodek !
Ogólnie lubiłem się bawić Edytorem Map i robić misję etc.

Thran

Che Świniara
Jakiś czas temu przerwano prace nad kampanią "Ostatni Element" co jest smutne bo zapowiadała się bardzo ciekawie ! a opowiadała by dalsze losy plagi w Northrend i Lorderonie po scaleniu się Arthasa i Króla Lisza, ale za to trwają prace nad Płonącą Apokalipsą i The Forgotten World: Wind of Hope i mam nadzieje że dojdą do końca gdyż na scenie warcrafta polskiej jedyna kampania jaka wyszła z tych długich to Diablo II pierwszy akt ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom