Warcraft 3

Status
Zamknięty.

Scatty

Member
Jeśli ktoś grał niech się tu wypowie. Ja tą grę oceniam na 9-\10. Bardzo podoba mi się Rasa nocnych elfów i orków. Według mnie najlepsza strategia wszech czasów! (zaraz po heroes might and magic 3)

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
Ja grałem i gram nadal. Mogę rzec, że jedna z gier, które nie opuszczają mojego dysku. Lubie wszystkie rasy za wyjątkiem elfów, zaś najlepiej mi wychodzi gra orkami. Jednak irytuje mnie w nich słabe antiair i anticaster. Do tego do najsilniejszego melee trzeba stawiać osobny drogi budynek. Mimo tych wad to silne siepacze na T1, siata raiderów i uniwersalność bestiarni jakoś rekompensują te wady. U ludzi zaś bardzo lobie wieżyczki. Ulubiona taktyki to tower rush :)

Generalnie gram na BN w RT, UMS , czasem solo.

Moje konto. Dowód na to, że jednak gram sporadycznie.

Całkiem fajna gra. Lubię w nią grać i najczęściej wybieram rasę orków, albo ludzi. Ma rozbudowaną kampanię i dużo fajnych pojedynczych scenariuszów. Podoba mi się też edytor map i mam w związku z nim do was pytanie. Chciałbym stworzyć własną kampanię, ale nie mogę. Te mapy które robię pojawiają mi się w pojedynczym scenariuszu, a nie w kampanii. Grzebałem już w opcjach i tych zapisach, ale to nic nie dało. Jakby ktoś to wiedział to odpiszcie mi ;)

Cisu

Member
WarCraft 3 po prostu bije wszystko :). Gra, którą mam już parę lat na dysku bez przerwy ^^ i ciągle w nią gram, czy to w UMSy, czy PG, czy po prostu sobie kampanię przejdę po raz któryś :). Ta gra nigdy mi się nie znudzi, grałem też na BN, ale już dawno tam nie zaglądałem. Mam zamiar jednak wrócić już niedługo ;P. Ale najpierw trzeba sobie poprzypominać niektóre rzeczy :).

BTW Orc ownuje ;D

Sawyer.pav

New Member
Witam ;)
war3 to moim zdaniem najlepsza strategia ;) w moich oczach nic jej nie przebije ;)
gram głównie na ggc z racji że na bn mam lagi :(
Głównie gram rasą nocnych elfów. To tej rasy przekonał mnie kumpel który nią gra.
CYTAT
U ludzi zaś bardzo lobie wieżyczki. Ulubiona taktyki to tower rush smile.gif

na początkującego elfa to zabójcza taktyka,sam miałem z tym wiele razy problem.
W nowym patchu 1.22 który wyszedł 3 lipca tego roku osłabili ludziom towery i tr już jest w miarę prosty do wyparcia.
u elfa podoba mi się najbardziej możliwość chodzenia drzewami. Oraz hero demon hunter,wysysa manę i bardzo utrudnia życie rywalowi.
Największym minusem są archy :( padają jak muchy,trzeba mieć dobre łącze i mieć dobre micro aby sobie poradzić.
Jak ktoś chętny zagrać to proszę pisać na gg ;) Z chęcią pyknę solo lub at ;)

gh0st22

Member
Grałem miałem dość duużoo wygranych ale zapomniałem loginu i hasła :/ moja ulubiona rasa to NE dlatego ze maja te studnie co przywracają hp

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom