Walka.

Status
Zamknięty.

Najemnik@

Member
Jak uwazacie czym najlepiej sie poslugiwac bo sam juz nie wiem :p
1 reczna lepsza walka czy mistrzostwo bo od mistrzostwa wszyskich przewraca i to doprowadza do zguby... Czy tez 2 ogniste miecze i sztuka walki asasynow chociarz mniejsze obrazanie a 2 zadaja niz 1 w lepszej walce mieczem. Czy moze tez lepszy bedzie taki miecz ze skrzyni dwureczny z rudy 115 ataku lub tez dac w sile 400 i walczyc krush tarrach 210 ataku po zaostrzeniu?

Rebeliant

Member
według mnie najlepiej jest się posługiwać dwoma mieczami, są szybkie i przy użyciu silnego ataku naprawdę dają wysokie obrażenia

Karpielek

VIP
VIP
Na twoim miejscu nie pakował bym sile do 400. Nie oplaca sie. Najlepiej jak wybierzesz walke dwiema broniami. Ale daj spokoj z ognistymi mieczami. Według mnie sa do bani. Wybierz sobie np. wykute przez siebie miecze półtoraręczne 110 obrazen lub w pozniejszym etapie gry poloczenie miecza mistrzowskiego(125) ktore znajdujesz w skrzyni i wielki miecz 120 obrazen oczywiscie po zaostrzeniu. Jak widzisz mozliwosci jest bardzo duzo :) Musisz sam wybrac. Pozdro :)

tomet13

New Member
Ja stawiam na dwie bronie gdyż są bardzo dobre dwa ataki w jednym :lol:

Najemnik@

Member
CYTAT(tomet13 @ 14-08-2008, 19:16) index.php?act=findpost&pid=192606
Ja stawiam na dwie bronie gdyż są bardzo dobre dwa ataki w jednym :lol:

tylko ze jak walilem 1 ognistym ze um lepszej walki br jedno recznej to obrazenia wieksze wychodzily niz 1 nordmarczyka zaostrzony i 1 ognisty xD wiec?:p

kondzio1993

Member
dwa miecze są tylko dla szpanu i lansu, do niczego innego sie nie nadają;p
Ja polecam dwa miecze bo fajnie wyglądają a gothic 3 i tak jest na tyle prosty ze z byle czym go przejdziesz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom