Walka Ze ŚniĄcym

Status
Zamknięty.

kkkaaakkk

New Member
Jestem przy końcu gry. Zabiłem Kor-Caloma i jego fanatyków. Udało mi się przebić serce w pierwszym posągu z lewej, ale przy następnych postać bezradnie wzrusza ramionami i kiszka. Pytanie brzmi: Czy do przebicie tych serc trzeba mieć jakieś specjalne miecze? Jak tak to skąd je wziąść? Czy dopiero później można pokonać śniącego?. Bo co do niego podbiegna nie mam szans na wykonanioe ruchu i koleś mnie spala? Z GÓRY DZIĘKI
sad.gif
sad.gif

No oczywiście że trzeba mieć specjalne miecze do przebijania tych serc , pamiętasz zabijałeś pięciu nieumarłych szamanów i to są właśnie ich serca , no i każdy z tych szamanów miał miecz i właśnie potrzebujesz miecza od każdego z tych zabitych szamanów , a co do tego że coś cię spala to nie wiem o co chodzi , a może nie zabiłeź księcia demonów który pojawia sie po przebiciu każdego serca , bo przecież piewsze serce przebiłeś więc to może ten demon tak cię atakuje.
rolleyes.gif

Korpus

Member
JAk napisał smok orzywieniec musisz po zabiciu szamanów zbierać miecze które nie będą w orężu tylko w innych będą miał długie nazwy i bedzie pisało że ten miecz nie służy do walki czy coś takiego

viqux

Member
Każdy z szamanów ma po mieczu - są miecze światła i takie tam. Napisane jest, że po tylu latach nie nadają się już do walczenia. Właśnie nimi musisz przebić te serca. A co do Śniącego, to pokonasz go tylko przebijając serca. Chyba, że ich nie masz. Jeśli nie masz, to problem, bo musisz wrócić i poszukać pięciu orkowych szamanów ożywieńców.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom