Walka 2 Bronmi !

Status
Zamknięty.

Rush_pl

New Member
Mam takie pytanie czy wie ktos gdzie sie mozna nauczyc walki 2 bronmi ale nie moze to byc koles z Istharu bo on mnie raczej juz nie nauczy ... jesli ktos wie gdzie sie mozna nauczyc to niech napisze bede bardzo wdzieczny plz

Prezes007

Member
z tego co wiem to bakareschu i ben erai albo ben erai ktores z tych dwoch juz nie pamietam tam gdzie zaatakowaly miasto zombi

Rush_pl

New Member
ale to mi nic nie da bo wszystkich assasynow w miastach wybilem do pnia :( musze wiedziec czy moze jeszcze gdzies plz moze ktos wie

RobsonAjax

Member
Nie pamietam imienia, ale jest pewna grupka Koczowników chętnych do ataku na Bakaresh. Są w obozie na drodze pomiedzy Bakareshem i Świątynią Al Shedim. Jest tam koleś w zbroji buntownika. To u niego sie uczyłem ;).

Pozdrawiam.

Rush_pl

New Member
sory ze nie okreslilem do konca ma to byc na poziomie mistrzowskim :( czy on tez uczy mistrzowskiego poziomu ??

RobsonAjax

Member
Niestety nie, z tego co wiem tylko w Istha uczą poziomu mistrzowsiego.
Ale jest taki miecz, który daje tę umiejetność. Nazywa się bodaj Miecz Mistrzowski, i potrzeba a niego 2 katany i cos jescze. A podczas całej gry znalazłem tylko 1 katanę <_<.
Plany kupiłem od kowala z Ben Sali, jeśli to ważne.

Pozdrawiam.

Rush_pl

New Member
dobre chociaz i to dzieki za inf. a co ty miales taka samo sytuacje :p a to znaczy ze sie juz nie naucze :( a moze tamten koles gdzies uciekl co ?? :p

RobsonAjax

Member
Nie, bo nie współpracowałem z Asasynami, ale żeby się nauczyć Mistrza dwóch ostrzy trzeba mieć u Asasynów 75% raputacji :p.
Nie ma sprawy ;).

Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom