Wakacje ;)

szkeleton

Hmmmm
Członek Załogi
Wakacje...ha!
Teraz jak mam dziecko to z trudem gdziekolwiek wyjechać :).

Zawsze do rodzinki lub nad morze...z rodzinką. Ale częściej w domu...i chyba tak też zostanie.

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
Nie dostanę urlopu ^^ więc wakacje spędzę jak każdy inny dzień w roku. Chlejąc browarki nie mogąc doczekać się jutra kiedy to będę pił browarki x]

Ja wyjadę gdzieś dopiero w październiku - listopadzie xP

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Zobaczymy jaką prace uda mi się złapać na wakacje. Jeśli uda się to w sierpniu jakiś 3-4 dniowy wypad na zlot gildii z WoWa i do pracy dalej. Gór mam dość, przez ostatnie 5 czy 6 lat jeździłem i się przejadłem, a nad morze nigdy nie przepadałem jeździć.

Ogólnie plan taki by zarobić jak najwięcej, pooddawać długi i wyjść na prostą : p

Silden

RPG'owiec
VIP
W lipcu podobno robię wyjazd na Grunwald, a reszta będzie improwizowana. Jakieś ogniska, wypady a wieczorami grille i granie na kompie. ;o Czyli tak jak zawsze: Nic nie robić, nie mieć zmartwień, mieć na wszystko wyj**ane. (jak to mawiają)

halek

Member
Planuję sobie pozwiedzać zamki na Dolnym Śląsku, może też wybiorę się do Czech po flachę absyntu. Ahaa, jeśli komuś się chce - zapraszam do Wielkopolski na Międzynarodowe Spotkania Artystycznie Experyment 2010:) Będę tam pracował jako wolontariusz, polecam bo to fajna sprawa jest, i zawsze znajdzie się chwila żeby wypić jakiś browar. :)

Do góry Bottom