W nowym świcie gra dziwnie chodzi

Status
Zamknięty.

Odydoz

Member
Otóż w nowym świecie często, gdy nacisnę esc to gra sie zacina na diobre kilkanascie sekund, zanim sie pojawi menu - a i wychodzi o wile dłużej niż powinna. Także często robi sie to podczas wyświetlania i chowania inventory. Zdarza to sie tylko w Jarkendark. Czemu tak jest? Czy inni tez mają ten problem?

szczurek

Menda serowa
Weteran
...

Ehhh... sądze że to nie wina płytki tylko w Jarkendarze coś zknocili
tongue.gif
Ja mam tak że tylko w Jarkendarze gra wychodzi mi do windowsa z jakimś błędem. W Khorinis tak nie mam :?

Arch

Member
niemozliwe zeby to byla wina lytki bo Nk prawie w calosci instaluje sie na dysk... Sprobuj przeinstalowac gre i sprawdz kompa antywirusem

.::Darrick::.

New Member
Moim zdaniem powinieneś zmniejszyc rozdzielczośc do minimum i porządnie popracowac w opcjach pod tytułem "grafika" zamiast zaśmiecać forum swoimi padziewnymi postami których i tak jest tu aż za dużo.

Odydoz

Member
Moim zdaniem powinieneś zmniejszyc rozdzielczośc do minimum i porządnie popracowac w opcjach pod tytułem "grafika" zamiast zaśmiecać forum swoimi padziewnymi postami których i tak jest tu aż za dużo.

Może i po części masz rację - ale to sie zdarza tylko w Jarkendarze, a nigdzie indziej nie, a Jarkendark nie jest jakiś megalepszy graficznie od miejsc z Gothica 2, prawda?.
Aha- inventory mi sie już włącza normalnie, menu też, ale tylko, jeśli nie zgine - jeśli zginę, sporo musze czekać, zanim się uruchomi. I także jest tak dziwnie, że często tekstura pokrywająca lagę sie zmienia w taka białożółta i wyglada wtedy jak kość. Ktos tak ma?

szczurek

Menda serowa
Weteran
...

Ja mam tak samo, ale mi sie wydawało że to włąsnie jest kość... chociaż w equipunku była podpisana jako laga :? A z drugiej strony co to za róznica, skoro cena ta sama
tongue.gif

Odydoz

Member
Czasami mi sie zmieniają tekstury (w jedynce też to sie zdarzało) na inne - ale nie powiem, by mi to specjalnie przeszkadzało. Tylko czasami śmiesznie jest, kiedy mijam rozbity wóż z... granitu albo idę do handlarza, który ma granitowy stragan
tongue.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom