Włączam G3 = Restart

Status
Zamknięty.

szczurogniowy96

New Member
Witam mam pewien problem. Włączam G3 i... bum! Niespodzianka! restart kompa! Pomocy!
Wcześniej miałem zainstalowanego G3 i chodził normalnie. To samo z innymi częściami.

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Zmieniałeś jakieś części w kompie? Problem pojawia się tylko podczas uruchamiania G3? Zdejmij obudowę i przeczyść kompa, posprawdzaj, czy wiatraki działają, być może przyczyną tego jest przegrzewanie się procka, albo karty graficznej.

Kacperex

KacŚpioszek
pATCH Wrzuć :)
To, że kiedyś gra smigała, nie daje pewnosci, że teraz będzie działać. Nawet jak nic nei zminiałeś.
Ja tak miałem kilkakrotnie z G3.

LeCroix

Member
Jak pamiętam kiedyś miałem starego kompa od kuzyna grałem w G1, strasznie się zacinało aż w końcu się spalił ponieważ jakiś kawałek nici się wkręcił w wiatraki, więc może zrób tak jak Bojan mówi jeśli masz słaby sprzęt

szczurogniowy96

New Member
Bojan: Nic nie zmieniałem w kompie 0 nowych elementów odkąd pierwszy raz installnąłem Gothica 3, wszystko sprawne(przynajmniej tak mi się wydaje), wnętrze pudła odkurzone. A gdzie karta graficzna ani procek się znajdują to zielonego pojęcia nie mam(chyba, że procek jest duży czerwony to jedno wiem gdzie)
Bury: Karta graf. Hightech Excalibur RADEON 9550SE
Procek. Inter Celeron CPU 2.66Ghz
Kacu: Patch'e pomogły, ale kiedy gra się załadowała(wybrałem nową grę jak cos, bo stare zapisy skasowałem) to się wcieło.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom