Wędrowiec I Zbroja

Status
Zamknięty.
Mam problem bo jak mialem zdobyć drugi pakunek kolo trelis tam go nie ma podobno jest w jaksini ortegi ale nie moge jego tam znalezc:D Pomoże ktoś?:D

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
1.Nie daleko Geldern,w jaskini.
2.Jaskinia pełzaczy(tam gdzie w G3 byli Buntownicy,chyba jeden miał na imię Otis.Nie daleko Świątyni w Trelis)
3.W Okarze.

Tak powinny być.Byłeś w każdym z tych miejsc?
Jeśli tak i nic nie znalazłeś to znaczy że patch coś pomieszał.

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
CYTAT
NIe nie jest wyjasnione bo dalej nie wiem gdzie mam ten pakunek w trelis go nie ma drugi mam w okarze a trzeci niby

Jak nie jak tak, Baal poda ci wsio...
Po pierwsze, na tym patchu raczej nie ukończysz tej misji, bo jest ona zbugowana. Dopiero patch 1.08 jako tako naprawia to zadanie i jakoś da się to przejść.

Drugi element powinien być tam gdzie jest 2 na mapie - http://img32.imageshack.us/img32/5117/mapap.png ale tak jest na owym patchu. Na tym co ty grasz, to są "dzikie węże"...

CYTAT
drugi mam w okarze a trzeci niby u ortegi ale nie wiem gdzie on jest bo mam patcha 1.06

No i u ortegi już go nie znajdziesz. Tak jak mówię, na tej wersji nie przejdziesz tego zadania :/ . Chyba, że poratujesz się kodem na trzeci element zbroi. Jak go nie znajdziesz w necie to pisz, teraz, o tej porze nie chce mi się go szukać ;).

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Kody są na naszym serwisie:D
1.It_Mystic_Wanderer_piece_01 (Pierwsza część paczki dla "Tajemniczego Wędrowca")
2.It_Mystic_Wanderer_piece_02 (Druga część paczki dla "Tajemniczego Wędrowca")
3It_Mystic_Wanderer_piece_03 (Trzecie część paczki dla "Tajemniczego Wędrowca")

Co do patcha,to ja ukończyłem tą misje na patchu 1.7 bez problemów.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom