Vi Nabór Do Zakonu św.jana

Status
Zamknięty.

Gilbert

New Member
Salve...
Zawitałem do Was na chwilkę bowiem pragnę ogłosić już po raz VI nabór w szeregi Komandorii Łańcuckiej Zakonu rycerzy szpitala jerozolimskiego.... ( nadzieją że jest ktoś z okolic Łańcuta lub Rzeszowa )
Jak sama nazwa mówi odtwarzamy realia XIII Wiecznego zakonu św. Jana Chrzciciela.... Jeżeli był by ktoś zainteresowany wstąpieniem do Grona Braci św.Jana aby tradycje zakonu tego kultywować niechaj się skontaktuje z nami na o gól no polskim forum szpitalników które znajduje się pod adresem www.szpital.freha.pl ( albo na gg 6748887 :D )

Mała mieszanka naszych fotek

hgffw3.png

kjvk1.png

gddhz2.png

wdssall2.png

gwidonpe6.png

STA60069.jpg

hgdr3.png

Z pozdrowieniami, Brat Gilbert z Łańcuta!

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Skoro nikt tu jeszcze nie odpisał, ja to zrobię :).
Heh no, ja napewno do takiego zakonu bym nie należał. Większość (jak nie wszyscy) by się ze mnie śmiali. A i tak nie mieszkam w okolicach Łańcuta, więc nie ma nawet co o tym myśleć. Podobno teraz nagrywacie film. Wasz zakon naprawde mi się podoba. Wasze fotki są fajne. Zbroje i miecze jak widać z rudy :p. A tak na serio, to skąd wzieliście pancerz oraz oręż? Kupiliście? Czy dostaliście od kowala? Wszystko wygląda cacy ;]. Żyjcie sobie dalej długo i szczęśliwie ; ).

PS. Gilbert - jesteś na którymś ze zdjęć?

Pozdrawiam, mój 200 post ;o :p

Gilbert

New Member
A oto odpowiedź na twe pytanie:
www.szpital.freha.pl - dzięki temu forum dowiesz się o nas wszytskiego :)
Pozdrawiam!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom