Vengard

Status
Zamknięty.

BraveHeart

Member
No to tak. Po wyrżnięciu wszystkich orków w Vengardzie wchodzę sobie zadowolony do zamku i podchodzę do Vandorna i ten mi zleca zadanie żebym przyniósł mu 10 młotów, 5 pił i 20 kilofów. Odrazu przy sobie miałem 13 młotów, 9 pił i 13 kilofów. Podchodzę do niego i nic jest tylko opcja handlu, więc pomyślałem że trzeba wszystko naraz dać. Polatałem troszkę po wioskach i zakupiłem trochę kilofów w sumię miałem ich 26 ( za zapas), podchodzę do Vandorna i oddaję mu 20 kilofów, i na tym się skończyło... Próbuje mu dać resztę ale nie moge bo jest tylko handel. Wie ktoś co mogę zrobić żeby wykonać te zadania??

bredpl

Member
Jeśli chodzi o piły to ma być ich 15 ro Bug w grze. Piły najlepiej pozyskać przy wyzwalaniu Silden ( sporo tam kolesi piłujących drzewo). W grze poza tym znajdziesz dużo drwali. Jeśli chodzi o młoty to albo masz zamało, albo masz nie te młoty co trzeba.
Pamiętaj że mają być to zwykłe młoty nie kowalskie a jeśli masz te które trzeba to możliwe że to Bug. Jeśli to Bug przykro mi. :(

Pozdrawiam ;)

BraveHeart

Member
Dzieki.. spróbuje jeszcze poszukać. A mam jeszcze jedno pytanko, wiesz może gdzie mogę sie nauczyć "zabójca orków". Bo bardzo by mi sie przydało :) no to przy okazji jeszcze drugie pytanko, Jetsem teraz Faring (przy 3 trolach) czy jakoś tak, czy jeśli teraz polecę na pustynie w celu nauczenia się walki dwoma mieczami i wrócę żeby pójść do Nordmaru to coś się stanie? czy wysztko bedzie ok?

Vullin

Feainewedd
Siemka.
Zabójcy Orków nauczy cię Hogar z Klanu Wilka w Nordmarze. Trzeba będzie najpierw stoczyc z nim pojedynek...
Gothic 3 jest grą, w której możesz się swobodnie poruszac po całej Myrtanie i jeśli zamiast do Nordmaru wybierzesz się najpierw do Varantu nie powinieneś miec później żadnych problemów z dalszą grą...

Pozdro ! Mam nadzięję, że pomogłem...

bredpl

Member
Jeśli chodzi o te pierwsze pytanie nauczy cię Hogar z Klanu Wilka ( po pojedynku) oraz Ugolf (po wykonaniu zadania).
Jeśli chodzi o te drugie to tak jak mówił Vullin można swobodnie poruszać się po po całej mapie. ;)

Pozdrawiam ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom