Vendetta

Vendetta

Deathproof
VIP
Witałem się jako Vergil, nie witałem się jako Vendetta.
Cóż o sobie mówić, nie chcę się chwalić moją przeszłością, ale wstyd mi za to do dziś. Koniec starych tematów :)
No, 8 kwietnia mam urodziny, grywam w mało gier, chociaż mam ich dużo :) Teraz to głównie będzie World of Warcraft, co nie znaczy że mam olewać szkołę. Dużo gram, nawet bardzo dużo, ale i tak w szkole mam dobre oceny, nie chwaląc się.
Nie jestem no-lifem.
Z trollizmu nie da się (chyba) wyleczyć, ale chyba mnie nie dopadł. I chyba nie dopadnie :)
Jestem moderatorem na fable.gram.pl (Gildia Bohaterów) i userem na Gothic Up. Tym ostatnim mogę się wybitnie pochwalić, biorąc pod uwagę, że mam 0% ostrzeżenia. Na Gildii Bohaterów mam nick dziadowski, bo CrypearL w skrócie Crypek, admini mówią na mnie Cry czego nienawidzę :p
W World of Warcraft spotkacie mnie pod nickami (nie wiem, jakie będą dostępne :p)
- Fatboy
- Vendetta
- Crypearl
- Crypek
W CS 1.6:
- Vendetta
W enemy territory:
Vendetta'BFG

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Tak, witam nowego usera i zachęcam do aktywnego uczestnictwa w życiu forum :p

Na bok te ceregiele. Osobiście cieszę się, że masz nowe konto, na którym piszesz jak normalny człowiek na poziomie. Znam Ciebie od około 2,5 roku (GK i te sprawy) i widzę, jakiej uległeś metamorfozie, doceniam to.. z resztą, nie ja jedyny. Tak trzymaj.

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Witamy:D
Ja myślałem że Ty tu od dawna jesteś;]

Dzięki za wytłumaczenie Dario:)Aha,i nie mówcie do mnie "Baal Isidro" tylko "Baal" albo coś w tym stylu bo to z tym Isidro trochę denerwujące jest xD

daria

Szejn
Weteran
Witamy jako nowego, lepszego usera....

Baal Isidro on jest tu dawno, tylko nowe konto założył, a poprzednie usunął - "Vergil" miał.

Do góry Bottom