Vak

Status
Zamknięty.

Mipol

New Member
Szukałem na to pytanie odpowiedzi, ale nie znalazłem. W solucji z gra jest napisane, że jak się ma 75% reputacji w Gelderen to się rozmawia z Vakiem i on daje mapę. Ja rozmawiałem z Grokiem i on mi nic nie dał. Szukałem Vaka w Geldern, ale z tego co wiem to przywódca w Trelis. I co teraz? Nie wiem skąd ma byc mapa?

GOFER152

Member
A gadałeś już z Xardasem , bo może dlatego Grok nic ci nie dał , powinieneś mieć w opcjach dialogowych podczas rozmowy coś o tym że Xardas cię przysyła byś się dowiedział czy coś znaleźli .

Karpielek

VIP
VIP
Dla ścisłości to mapę z rozmieszczonymi wykopaliskami masz dostać od Groka- przywódcy Geldern. Jeśli nie masz opcji dialogowych, dotyczących tych wykopalisk, to masz parszywego buga ;/
Coś mi się przypomniało, że może masz najpierw porozmawiać z Nemrokiem, który zajmuje się potrzebami szamanów. Spróbuj, może się uda.

alionik

Member
mi się jednak wydaje że to zależy od rozmowy z xardasem gdyż z tego co mi wiadomo to większość osób uważa że to xardas mówi ci o tej mapie więc logiczne jest to że dopiero po rozmowie z nim się o niej dowiadujesz.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom