Usunąc Przedmiot 2

Status
Zamknięty.

Dragonair

New Member
LUdzie wy mnie nie słuchac pancerz orka jest nie widoczny podczas sprzedazy i nie sie go sprzedac a ni znisczyc w koszu kosz jest widoczny podczas sprzedarzy a armor orka nie jest widoczny podczas sprzedaz więc nie mozna wpakowac do kosza ruzumiecie prosze o pomoc jak go sie pobyc

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
a po co chcesz sie go pozbyc? Przeszkadza ci w ekwipunku?Przeca nic nie robi. Takie pytanie egzystencjalne...
no cóż jak chcesz sie go pozbyc to NOWA GRA ci pomoze :D

Dragonair

New Member
po gram fer nie wiem skąd mi sie wzioł jestem po stronie orków i chce go miec ale dopiero jak 75% repa bede miał u nich a mam 60% i wtedy pogadam z kanem i kupie go za 180 tys ucziwie d;atego chce go usunąc teraz

Dark Shadows

Active Member
O cholera jasna.

1. Po co dwa tematy.

2. Ortografia !!!

3. Skoro grasz uczciwie to po prostu NIE ZAKŁADAJ TEGO PANCERZA I TYLE. JAK ON NIBY CI PRZESKADZA, ŻE LEŻY W EKWIPUNKU. Nie sprzedasz go wiec nie będziesz miał kasy z niego i nie założysz go wiec ci nie pomoże w grze. TO CHYBA UCZCIWE.

4. Na pewno musiałeś coś zrobić nieuczciwie skoro masz ten pancerz. Gothic 3 ma błędy, ale nie takie, że rozdaje darmowo najlepsze pancerze.

Starczy? Nie?

No to prostsza odpowiedź. Skoro kosz jest tylko w okienku sprzedaży a ten pancerz niby nie to odpowiedź jest prosta – nie wyrzucisz go.

Pozdro.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom