Userzy A Grupy.

• Thread starter Gray_Fox
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.
G

Gray_Fox

Guest
Witam all, znalazłem taki błąd. Siedząc na forum dla wojów, nagle widze że dostęp ma do niego Bor@ :| i przegląda pewien temat, co więcej później widze a user sir_frugo, patrzy w dział modów choć nim nie jest. O co chodzi, to dość irytujące a zarazem tajemnicze... :/

Jakiś forumowy bug?
tongue.gif

Kacperex

KacŚpioszek
QUOTE (Gray_Fox @ 04-03-2006, 20:24) Witam all, znalazłem taki błąd. Siedząc na forum dla wojów, nagle widze że dostęp ma do niego Bor@ :| i przegląda pewien temat, co więcej później widze a user sir_frugo, patrzy w dział modów choć nim nie jest. O co chodzi, to dość irytujące a zarazem tajemnicze... :/

Jakiś forumowy bug?
tongue.gif

IPB ma to do siebie
biggrin.gif

Już kiedyś był o tym temat. Wielokrotnie szło zauważyć, że jakis "gość" ogląda strefe Gildi np: Zbójów itd. Wiele razy jakis user też siedzial w kategori forum niedozwolonej dla niego.
Nic na to nie poradzimy a zapewniam, że napewno dani userzy nie przeglądali ów tematów.

cLoNe_xx

Król Nordmaru
Tak zazwyczaj sie dzieje jak user wejdzie na froum poprzez link do tematu ze strony. Wyświetla sie tam lista najnowszYch tematów bezwzględu niestety czy są one na forum widocznym dla nich czy też nie. A forum to interpretuje jak czytanie danych tematów chodziaż im wyświetla się wiadomość, że nie mają praw do tego tematu
smile.gif

Pozdrawiam cLoNe_xx

Bor@

Member
QUOTE Witam all, znalazłem taki błąd. Siedząc na forum dla wojów, nagle widze że dostęp ma do niego Bor@ :|
Nie wiedzialem ze nie mozna tam wchodzic. a jak mialem dostep to skad moglem sie domyslic?sorki.

PS: Ale ze mnie haker
tongue.gif

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom