Users Vel. 4

Status
Zamknięty.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Ludzie juz wracają i jest ich coraz więcej, wiec myśle zę po tak długiej przerwie otworzyć nową wersje usersa... Wiadomo podajemy 5 osob konkursowych, jeżeli ktoś poda wiecej nie zalicze głosu... Mozna podać wiecej ale zaznaczyc ktore są poza konkursem... I WAŻNE: należy uzasadniać swoje głosy!!!

To jadymy:
Będę podawał tylko te osoby ktore wróciły na Gup, lub tak mi sie zdaje (i nie wrocily :p, tylko przysżły zobaczyć co i jak :p):

1. Kacperex - wiadomo, pierwszy mój ziom z neta ;]. Długo się znamy.... Bardzo długo, dzięki niemu wróciłęm do pisania na forum, dzięki niemu jestem tu z wami na Gup... (Jak niektórzy wiezda miałem miecha/dwa przerwy id zięki Kacpiemu wróciłem...) Dzięki ci ziom za wszystko, wymiatasz!
2. Blair - To dopiero ziom, spoko jest itd., spoko sie z nim gada, rozumie ludzi i ich problemy... Jest pierwszą osobą ktorą spotkałem z Gup (26 sierpnia 2006 roku, wpadlem do niego na rowerku, mam tylko z Tychów do Woli około 16 km ale pomyliłem droge i nadrobilem koło 10 km [wyjechałem z drugiej strony woli xD], ale było warto :), najlepsze to było jechać po ciemku spowrotem xD) i jak narazie jedyną, ale to się zmieni :p!
3. Sword - Kacpi wysyłąl ci linka wiec zajżałęś pewnie, moze będziesz zagladał częściej a moze nie ;]. Ogolnie zaje... super ziomuś, można z nim pogadać na wiele różnych tematów, np. o siłce ;P, czy db... Ogólem spoko ziom, niemoge sie doczekać kiedy go odwidze ;p, lub on mnie xD.
4. Sever - no solenizantko teraz ciebie bede wychwalać :). Kochana słodka sever... ;f No, zawsze pomocna, bardzo dużo jej zawdzieczam, właśnie ona mi pomagała w projektach z niemca, thx za wszystko sever. QUOTE
"Będe pamiętał..."

5. Szczurek - Sam nie wiem czy go dalej lubie, ostatnio mieliśmy pare sprzeczek które były jakby przez pewną sytuacje...Ale kiedyś cie bardzo lubiłem, były jaja na 110%! Przez jakiś czas nawet byłeś dla mnie najlepszym przyjacielem, nawet lepszym niż ci z podwórka, jesteś jedyną osoba którą lubiłem bardziej niż Kacpiego... Pamiętam ejszcze stare czasy "michałka" i "kup w lesie"... Ehh, bylo super, naprawde super...
QUOTE(by JA)
"To co było już nie wróci, a co będzie niech się stanie..."

;(

To tyle, nie bede tutaj wymieniał mas osob poza konkursowych, lubie tych którzy na to zasługują... (przedewszystkim Graya :p)

Pozdro... Ziomy 4EVER

Ahh co do szczurka.... Szczuruś przypomniało mi sie coś... Nie moglem cie tu pominać, "sen" kojaży ci sie to... Nie? :)

G

Gray_Fox

Guest
Ok.

Lord Viqux - mój największy ziomek z neta:p Znamy sie baardzo długo, umiemy sie dogadać ale jak wszyscy przyjaciele mamy też sporo sprzeczek :p Razem codziennie gramy w soldata i dostaje baty ;p Jest spox.

Boba Fett - pewnie jesteś zaszokowany że ciebie tutaj wymieniam :]. Pomimo żę ostatnio chyba nie za bardzo się lubimy, jednak ta dobra przeszłość pozostaje, dobre wspomnienia...

Lord Bezimienny - to znim tworzyłem i tworzę wordall. Umiem sie z nim dogadać, jest na luzie, umie zażartować, można z nim porozmawiać na poziomie. Super Kolega. Respekt;]

Arthas/Thorus_7 - jeden z moich dobrych znajomych. Wiele razy mi pomagał, jest jak dobry przyjaciel. Na luzie, zawsze można pogadać, nigdy nie powie że niema czasu, zawsze coś do radzi. Pzdr ziomuś :p

ozi - ehhh stare dobre moherowe czasy xP Wiele sie znim przegadało o taak ^^. Najwiekszy chyba luzak i kozak [w dobrym znaczeniu xD xP xP xP]. Co najważniejsze, dąży do wyznaczonego celu nieustannie, jest zawsze na luzie i jest dobra beka xP Moher will be alive nigga !! ^_^ :D

no i jodeł gdyby mozna było wymieniac do 6 :p

Pzdr.

doctor

Wariat
Weteran
1. Shrat - dawny przywodca magow :p zgadalismy jakos tak z 2-3 miesiace zanim dostal szefa :) luzzzny ziomek, szanuje go za to co zrobil... szkoda ze juz tu nie zaglada tak czesto
2. Glifion - nie ma co ostry do bolu ale na gg sie wporzadku z nim gadalo... hehhe jak ladnie sie poprosilo to zmniejszyl 25% do 0 :p
3. ozi - ten to dopiero cfaniaczek... teraz w sumie gadamy mniej ale i tak z forum bardzo go lubie ... dobry modd :) :)
4. Jay_Kay - Zapamietalem go glownie z magow, zawsze posty porzadne od poczatku do konca wszystko w jak najlepszym porzadku ;P fajny koles
5. Arcane - Osoba ktora najbardziej szanuje z calego forum i ubolewam ze nie ma go teraz z nami chcialbym go znow zoabczyc w naszej ekipie ale niestety wydaje sie ze to juz starcone i ze ARC nie wroci na to forum... no coz dobre i to ze mam jego gg :) musze do niego podbic jak sie pojawi :)

to sa moje typy pozdrawiam
kazdy kto mysli ze go tu brakuje niech sie nie obraza lubie wiekszosc userow :)

dodalbym Dadexa ale niestety juz 5 podanych :p w kazdym razie Dadex mozesz czuc sie jakbys byl na liscie :)

Dark Shadows

Active Member
Jak każdy to każdy. :)

Jay_Kay - co tu mówić. Najlepszy ziomek jakiego poznałem na necie. Wporzo gość, pomocny, uczciwy, sprawiedliwy, "humorzasty" :D , zdaje się, że nie ma wad. Spoko ziomek, pozdro dla Ciebie. :)

Sever Sharivar - słodka to określenie wystarczające. Poprostu wspaniała osoba zawsze można z nią pogadać zwłaszcza pamiętam czasy wielogodzinych rozmów na czacie. Przy okazji najlepsze życzenia.

Adonix - mimo, że nie mam z nim jakiegoś takiego kontaktu np: na gg to go wymienie. Spoko ziomek, którego poznałem na czacie gup. To tyle, nic mi nie przychodzi do głowy. Pozdro i wracaj na gup, bo cię jeszcze nie widziałem. :)

Nadja - Rzadko, a prawie wogóle cię nie widuje ale jak wiekszość osób z tej listy znam cię z czata. :D Też wspaniała osoba. Pozdrawiam. Mam nadzieje, że kiedyś jeszcze pogadamy.

Chciałbym wymienić wielu ale coż:

Arcane - Osoba, którą szanuje najbardziej z forum nie licząc oczywiście Clona i Kacperexa, którzy postawili na nowo gup. Nie znam się z nim ale jest w porządku wobec innych i to jest najważniejsze.

Pozdro dla wszystkich, których znam a nie wymieniłem. :)

szczurek

Menda serowa
Weteran
Jodeł - stary, ja sie nie obrazam o nic tylko mam ostatnio od groma roboty i nie mam czasu nawet na ET a to mnie strasznie denerwuje. Michałek wymiata, sen tez ( szczerze to musiałem pomyslec zeby skumac ) bardzo mnie zmotywował. Thx ziąą za wszystko.

Kcpx - chlopie, jak masz jakis romans to wal do mnie o kazdej porze dnia i nocy :) Pamietam jak chciales odejsc z G.up i czulem ze jesli to zrobisz to to nie bedzie ten sam servis. Pozdro ;]

Sword - z nim o wszystkim mozna pogadac ( jak juz ktos zauwazył ). Ostatnio męczy mnie ze za duzo gram w ET, ale to tylko pozory ^_^ Kiedys potrafilismy rozmwiac po kilka godzin i niedlugo pewnie znowu tak bedzie :)

Sever - :* Nic dodac nic ując. Tak spoko osoby nie spotyka się codziennie. Nie mozna jej nie lubic. + za wszystko.

Adonix - brat ;] W wakacje robilismy razem wlasciwie wszsytko. Adon rzuca hasło i jedziemy z koksem. Wplne posiedzenia na chacie, rozmow na gg. Ostatnio go nie widac, ale mam nadzieje ze wroci ;]

Edit: Widze że lares tez tu zagląda, ale nie mam go juz gdzie wcisnąć :p

Sever Sharivar

Słodka...
VIP
1. Sword - jedna z niewielu osób stąd, z którą utrzymuje kontakt. Osoba niezwykle zajmująca, znajdująca zawsze czas by wysłuchać czy zwyczajnie pogadać. Zresztą, kto go zna ten wie. Szczurek wspominał, że Sword wypominał mu dłuugie granie w ET, a kto szaleje w L2? :p W takim tempie to nawet za rok go nie dościgne^^

2. Godfather - kto pamieta moje poprzednie typy, ten wie czemu wymieniłam ojczulka Vito. Wszystkiego naj w życiu.

3. Megarion - jest jaki jest, ale to główny motor napedowy naszej grupki:p Trzeba kogoś poznać lepiej, niż kierować się oceną tej osoby tylko po pozorach. A ci co tak na niego jadą, nie znają jego prawdziwej osobowości. Nie daj sie, Meg.

4. Shadow i Bethrezen - wymieniam ich razem bo obaj zyskali moją sporą sympatie. Nasze "szatany z Sandomierza" niepodzielnie rządzą w naszym SB i nie da się z nimi nudzić.

5. Jodeł - ty wiesz. Teraz zbyt nie mam czasu, by pomagać w twoich wariacjach jezykowych;p

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Chcialbym przekazać że konkurs potrwa do 21 października... Dziękuje za uwage ;p. A pozatym:

5. Jodeł - ty wiesz

Tak sever wiem;p...
PS: Ostatnio sam dałem takiego texta xD
"Sever - Ty wiesz... :)" xD

PS@SZCZUREK: Ja jeszcze laresa nie widzialem;p, to spox kumpel;p
PS@j/w2: O widzialem już go xD

Jay_Kay

Magister vitae
1. Dark Shadows - wiadomo za co, jeden z najlepszych (o ile nie najlepszy) ziomków jakiego kiedykolwiek spotkałem na necie. Wszelkie argumenty zbyteczne, bo nie chcę mu kadzić - on tego nie lubi. ;)
2. Lares_ - menda, ale pożyteczna, w porządku się z nim gada na wszelkie tematy. Ogólnie człowiek o którym mam bardzo pozytywną opinię.
3. Boba Fett - naprawdę spoko user, zawsze kulturalny, miło się z nim gada i w ogóle jest bardziej niż w porządku. :)
4. Shrat - były przywódca Magów, mam do niego szacunek i zawsze będę go chwalił za to, co zrobił dla gildii. Szkoda, że tak rzadko zagląda na forum.
5. doctor - wyluzowany user, naprawdę w porządku, obecny przywódca Magów, motor napędowy gildii. Tworzy na forum niepowtarzalny klimat. :D

Megarion

El Presidente
Nadja - tutaj akurat nie mam za bardzo co mówić z poziomu G.Up, oprócz tego, że ją poznałem ;) W każdym razie wyjatkowa, w całej rozciągłości, osoba i tyle :) Zdecydowanie najdroższa mi inter - netowa osoba :) Jedyna, którą spotkałem w rzeczywistości.

Sever Sharivar - chyba najbardziej znana userka G.(ł)Upa. Póki jej nie wkurzysz to miła, pomocna itd, ale jak już się coś stanie to ^^' Kolejna wyjątkowa osoba, która poznałem przez to forum :) Przy okazji dzięki za wszystko, co było na starym forum.

szczurek - pomocny i nieuszczypliwy, cierpliwy i tak dalej. Doprawdy, albo człowiek o złotym sercu, albo aktor z najwyższej półki :p

Shadow & Bethrezen - ludzie chyba całkowicie inni niż ja. No, chyba, że tak samo uparci x] Honorowi, potrafiący się śmiać, ale i być poważnymi, zależnie od sytuacji.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Nikt mnie nie kocha :[

1. Kushi - Bo tak :p
2. Kushi - Bo tak :p
3. Kushi - Bo tak :p
4. Kushi - Bo tak :p
5. Kushi - Bo tak :p

Moze być ?? :p

EOT

Lares_

Paladyn Wody
A co mi szkodzi ;p

1. Blair- taa spoko się z nim gada, o muzyce głównie i innych tematach ^^.
2. Szczurinho- ostatnio malo gadamy ale zawsze bede pamiętał mende ;p
3.Jay_Kay- taa spoko ziom ;p gadamy o wszystkim i o niczym ;p
4. Dadex- pamiętam rozmowy na czacie szczur-Ja- Dadex ^^
5. Adonix- Za czat ;p Za czat ;p Za czat ;p

Dobra tyle ;p
(Jodeł nie zostałeś wymieniony za "kreci ryj")

Szczur widziałeś moje zdjęcie :p ?
haha xD
Dam Ci jakieś nowe bo na tamtym naprawde jak kret wyszedłem ^^

Zdawało mi się że 2 tygodnie jest termin a nie 2 dni ...
I po co spamisz ? xD

Xombium

Member
Kacperex- bo odawala swietna robote, za to ze pomagal kiedys (moze to ktos inny byl?) i to wszystko...

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Ok oto wyniki:

1. 4 glosy ( 1 osoba )
[SIZE=36pt] -Sever[/SIZE]
2. 3 głosy ( 5 osób )
-Kacperex
-Szczurek
-Sword
-Jay_Kay