Users Vel 3 Beta

Status
Zamknięty.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
QUOTE PS.
Czekam na odmienna wersje owego konkursu.
No to jako ze jetsem twórcą vel 1 User'a to zrobie ten temacik;).
Tutaj piszemy 5 osób lub mniej których nie lubimy!
Ja hmm.....
Horkun, Klopsik - Moi starzy znajomi wiedzą o co chodzi;). Grrr, przez niech dostałem 2 warny:p, bo mnie poniosło.... ale już to odrabiam i jestem grzeczny - Arcane nie bij
biggrin.gif
<wink> .
Autor - Wkurzaył mnie;P.
..... - miejsce do wypełnienia
biggrin.gif
.
Hehe ci co ich wymieniłem juz tu jakoś nie postóją
biggrin.gif
:D, i dobrze:p.
Pozdro 500

szczurek

Menda serowa
Weteran
Zdaje mi się że kiedyś taki konkurs był
smile.gif

I pewnie w tej edycji wygrają te same osoby.
Kogo nie lubie ??
Ludzi, którzy przychodzą na forum tylko po to żeby sobie pospamować. Ponabijać posty, naprodukować komuś roboty i się zmyć. Takich którzy nie czytają tematów i piszą tylko po to żeby było. Spamerom nie !!
Jeśli chodzi o pojedyncze osoby to nie posiadam w swoim dorobku kogoś kogo nie lubie. Jeśli ktoś mi nie odpowiada to nie zwracam na niego uwagi
smile.gif

Lord Viqux

Member
no nie uważam, że bardzo jest to dobry temat, bo konflikty mogą przez to jeszcze bardziej się nasilić... ja osobiście staram sie pogodzić z kimś, z kim jestem w kłótni, jeśli ochłonę
dry.gif

chyba że wina jest naprawdę po stronie drugiej xD
ja mogę powiedzieć, że mnie trochę irytują te szósteczki w nicku bobka. Nie żebym miał coś do człowieka, ale to mnie troche wkurza.

to wszystko co mam do powiedzenia, pozdrawiam
smile.gif

Beza

New Member
Nie lubię Sever Sharivar, Jay-Kaya, Em`a 50,

A może byś uzasadnił? - Dadex

G

Gray_Fox

Guest
Ja ogólnie, nie lubie ludzi którzy wytykają innym błędy, a sami na siebie nie spojrzą. To smutne, że nie potrafią niektórzy dostrzec swoich wad. Również nie lubie n00bów i spamerów [w szczególności chołoty z forum tego gunza] , zwykła zgraja l00lków niewiedzących co zrobić z życiem
tongue.gif
^^

Ale z tego forum , niemam z żadnym userem konfliktu, szanuje ludzi tylko jednych mniej , innych wiecej a jeszcze innych wogóle [patrz chołota z forum Gunza]

ave gunz
laugh.gif
laugh.gif
biggrin.gif

Kolega Xardasa

New Member
Ja w ogóle nie lubię chamstwa, bo tak mówiąc ludzie od ciebie biorą i biorą, a później gdy ty np. prosisz o pomoc olewają cię. Szczerze mówiąc wkurza mnie to.
mad.gif

EdGaR

Member
QUOTE No wiec:

- Nadja - Jest na serio spoko. Najfajnejszy user g.up biggrin.gif. Fajnie sie z nia gada i wogole.
- Jodlo - Ziom. Czasem mnie wkur**a ale da sie z nim gadac.
- KCPX - On tez jest spoko. Zjal mi warny i za to glownie go lubie smile.gif .
- Sever - Fajnie sie z nia gada. Dzieki niej jestem w Lesnikach i glownie za to ja lubie tongue.gif
- Clone - Wiadomo. Stworzenie g.up. biggrin.gif

Pozdro darkrider

P.S.: Sory za bledy (szkola mad.gif)

LOL to temat w którym piszemy kogo nie lubimy
tongue.gif

A co do tematu to nie będę wymieniał osób których nie lubę, tylko wymienię cechy jakich nie lubię.
No więc nie lubię n00bków, którzy są... n000bami i za to ich nie lubię ;p
Nie lubię osób chamski, [ponieważ nie mają oni szacunku dla innych.
Nie lubię osób nietolerancyjnych wyjdżających z tekstami "żyd z ciebie".
Nie lubię osób kozaczących się,ponieważ mająinnych w pogardzie.

Pozdrawiam

Morgahard

" I'm what you call a demon..."
Weteran
Ja nie lubie takich tematów.Kogo obchodzi kogo nie lubicie?? Temat o osobach które lubimy ... rozumiem...Teraz przynajmniej wiedzą że ktoś ich szanuje ale to..po co?? Tylko komuś przykrość sprawi ten temat...

....ja nie lubie Beza bo on nie lubi Sever.... Do tego będzie prowadził ten temat moim zdaniem :/ błędem było że powstał.

Kacperex

KacŚpioszek
No więc temat zamkam.
Potem będą kłótnie i głupie rozmowy.
To, że Krzys nie lubi Marka interesuje mnie tyle, co karp wigilijny. Więc nie dużo...

Closed xD

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom