Userbar G.up

Status
Zamknięty.

Volvagia

Member
To miało być o userbarze g.up a nie o metal gear solid etc. Wyt u kompletnie nie na temat...

Wypowiem się coś na temat tych waszych userbarków, wyglądają jakby ze śmietnika, nie obraźcie się ale to tak wygląda.

QUOTE Taka mała rada: najpierw daj warstwę z paskami, a dopiero potem walnij postaci i będzie OK...

Dodał bym coś do tego, zanim walicie paski twórzcie nową warstwe, potem zmieńcie opasity na 30%, będzie ładniej wyglądać. I zawsze jak robicie nową rzecz, twórzcie nową warstwe(bo to wygląda jakby wszytko było na jednej na jednej warstwie xD). Następnie rozmiar czcionki to 15 PIXELI, czcionka to Visitor -BRK-. Ehh userbary cichego wyglądaje ochydnie, nie obraź się ale tak naprawde jest, nie wyglądaje za ładnie. Kushi popracuj jeszcze. Laska jaka jako jednyna, coś jej się udało wyskrobać i wygląda to dobrze.

Wogóle wszyscy popracujcie bo wam to nie idzie.

EDIT by Volvagia:

Oops, sry laska
biggrin.gif
.
A co do twego userbara hmm naweet nawet, raczej było by lepiej jak napis byłby z boku. Ten obrazek szkodnika troche mały było by fajniej jakbyś go powiększył. Wszytko inne wydaje się OK. Polecam również www.userbars.up.pl tam znajdziecie kilka przydatnych tutków jak zrobić ub.

Laska

Active Member

CODE

CODE http://img78.imageshack.us/my.php?image=gup2kopia8yp.png

CODE

CODE http://img78.imageshack.us/my.php?image=gupkopia0xk.png

I jak??

PS: Volvagia: TEN Laska (nie, żebym się czepiał
wink.gif
)

cichy

Member
Dobra zrobilem nowe bary, wydaje mi sie, że są wiele lepsze od poprzedniego, ale to już sami ocenicie:

version 1

gcopy7ao.gif

version 2

fsdsdacopy0dk.gif

Tak na marginesie, twoje userbary Laska są moim zdaniem najładniejsze.

Pozdro

Volvagia

Member
A jak dla mnie to nadal dno ;(. Chichy na początek zmień opasity na 30% w scanlines, ponieważ wygląda to troche brzydko i następne zanim dasz obrazek, pierwsze wykonaj scanlines. Hmm kolor czcionki lepszy byłby biały (biały na czarnym zawsze pasuje). Na twoim miejscu tą głowe przestawiłbym na drugą strone, czyli wydaje mi się, że wszytko jest na odwrót (lol), powiem też, że avatary wychodzą ci lepiej niż ub.

EDIT:

Version 1 wydaje się lepsza.

cichy

Member
Kurde, twoje słowa trafiły we mnie Volvagia i postanowiłem zrobić kolejne userbarki
smile.gif
może te Ci się spodobają, zastosowałem się do twoich wskazówek, są one troche na wzór jednego z ub Kushi'ego:

v 1

fdslfscopy9ed.png

v 2

kflflsdfl2tv.png

Czekam na twoją krytyczną ocene
smile.gif

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Volvagia nie krytykuj tak CIchego, nikt nie jest mistzrem, jego wcześniejsze parce były wg. tak na -3 ale ta ostatnia mi się podoba i jest na 4++, przy uwzględnieniu że 6 to są takie już superanckie. A pozatym to jest moja ocena i ja nielubie pzresytu róznych ulepszeń, prostota jest fajna:p, ja ją lubie dlatego zrobiłem se prostego avatara którego od bardzo długiego czasu mam i jest oj dla mnie "duszą" xD a nie jakimś obrazkiem z milionem jakiś depereli, sam obrazek i kolory spox, tło fajne i jest the best:p, liczy się także wnętrze obrazka:p a nie wsyztskie je posiadają;P. Ale dość off-topu:p.

PS: To drugie lepsze;), jakbym nie miał już swojego od Jay Kaya to bym se go dał
wink.gif
.

Pozdrawiam Jodełko

Jay_Kay

Magister vitae
Moim zdaniem Kushi zrobił najładniejszego userbarka, ale to tylko moje zdanie.
U cichego troszeczkę nieczytelny i jakby rozmazany jest napis "Gothic.up user". Popraw go, to będzie bardzo ładny userbarek
wink.gif
.
Laska również wykonał dobrą robotę - jednak niemal we wszystkich userbarkach tekst jest po prawej stronie, a po lewej grafika. Twój userbar jest inny, i nie ukrywam że ładny
tongue.gif
.
Pozdrawiam.

P.S. 300 post ;] .

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
A ja uważam ze najlepszy jest 1 userbak cihcego:p nie widziałem go cholera wcześniej, ale uważąm ze jest on spox! Fajnie to wyszło i podoba mi się to ze kreski są przed obrazkiem, przynajmniej jest oryginalne!...
Eee ale w tym temacie chybe nie będziemy oceniali kto jaki ma lepszy ale do pzredstawiania swoich dzieł wiec Jay Kay moze się pochwalisz swoimi:p, np. mój userbak zrobił mi Jay Kay, ma talent ziomuś
wink.gif
.
Pozdro 500

Thorbjorn

Member
Kushi, bardzo fajny ub. Styl czcionki ustaw na "normal" i bedzie wszystko ok. Reszta ub tez ok, jednak musicie trochr popracowac
wink.gif
.

QUOTE nielubie pzresytu róznych ulepszeń, prostota jest fajna:p, ja ją lubie dlatego zrobiłem se prostego avatara którego od bardzo długiego czasu mam i jest oj dla mnie "duszą" xD a nie jakimś obrazkiem z milionem jakiś depereli, sam obrazek i kolory spox, tło fajne i jest the best:p, liczy się także wnętrze obrazka

Taa... prostota nazywasz malo estetyczny obrazek robiony przez nie doswiadczonego grafika?

QUOTE zrobiłem se prostego avatara

Nie "se" tylko sobie ;], i nie zrobiles tylko wycieles jakis obrazek z jakiegos anime, dodales brzydka ramke i napis.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
QUOTE (Thorbjorn @ 20-01-2006, 19:13) Kushi, bardzo fajny ub. Styl czcionki ustaw na "normal" i bedzie wszystko ok. Reszta ub tez ok, jednak musicie trochr popracowac
wink.gif
.

QUOTE nielubie pzresytu róznych ulepszeń, prostota jest fajna:p, ja ją lubie dlatego zrobiłem se prostego avatara którego od bardzo długiego czasu mam i jest oj dla mnie "duszą" xD a nie jakimś obrazkiem z milionem jakiś depereli, sam obrazek i kolory spox, tło fajne i jest the best:p, liczy się także wnętrze obrazka

Taa... prostota nazywasz malo estetyczny obrazek robiony przez nie doswiadczonego grafika?

QUOTE zrobiłem se prostego avatara

Nie "se" tylko sobie ;], i nie zrobiles tylko wycieles jakis obrazek z jakiegos anime, dodales brzydka ramke i napis.
WYciąłęś? lol wiesz jaiie ten obarzek mial wymiary:p a majac do dyspozycji painta i niedziałającego JPSP8 nie wiele zdziała się, tak samo w cziocne nmie było Ł więc trzeba było kombinować z odcieniami zeby to wyglądało tak jakby to było natruralne... masakra.
b2rb.jpg

o to ten obrazek, musiałem kombinowac na maxa zeby było spox. Pozatym każdy ma inne gusta, avatar wg. mnie nie ma być jakimś obrazkiem z jakimiś abstrakcjami, dodatkami i zniekształceniami, powinien być to obrazek który oddaje cośtam usera:p... charakter czy tam wnętrze, niewiem xD nie jestem jakimś artystą xD. A co do rami też ejst prosta, ale nie aż tak, jakbyś moze zauważył nie ma ona jednolitego koloru, czym bardziej do srodka tym odcień jest jaśneijszy. Każdy ma inne gusta i inne zdanie.
Pozdro 500

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom