Urodziny @kacperx

Status
Zamknięty.

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
Dzisiaj przypadają (z tego co pisze na forum) 99 urodziny naszego admina :lol: . Wiem że nie powinno być takich tematów, ale w końcu urodziny są tylko raz w roku i przydałoby się choć raz złożyć serdeczne życzenia osobie, którą wszyscy szanują. Ci co nie zdążą dzisiaj złożyć życzeń - niech żałują. Myślę że admin za trochę spamu się nie obrazi :D
Wszystkiego najlepszego, szczęśliwych narodzin dziecka i wspaniałej, rodziny otulonej miłością :)
birthday2.gif

f67fd3c971fb3ee8.gif
geburtstag_09.gif
birthday33.gif

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Popieram temat

STO LAT STO LAT...........z gumowym młotkiem w kamieniołomach....:)
Życzenia już złożyłem na gg wczoraj w nocy
KAcpi wie, że życzę mu wszystkiego Naj
ale to i tak dziad i świniak...ale dobry :]
Mam tylko nadzieje, że będzie czasem zaglądał na GUp
i pogada ze starymi bondziolami....
Oby wszystko szło po jego myśli i czerpał radość z życia
to będzie najlepsza nagroda na urodzinki :)

KAcp you are my number one....moronie :)

szczurek

Menda serowa
Weteran
A ja zycze wszystkiego najlepszego Tobie i temu malenstwu ktore lada chwila ujrzy światło dzienne.
Jego dobro jest teraz przeciez najwazniejsze. Wogole zeby Ci się układało. Anie pozdrów :]

Potak

Member
Ja również sie dołączam do życzeń :) Wszystkiego Najlepszego i Najpiękniejszego w życiu :D Samych sukcesów i zwyciestw w życiowych trudach :D 3m się i żyj jak najdłużej :) A tak na marginesie to stara dupa jesteś :p

RobsonAjax

Member
Podpisuję się pod życzeniami ;).
Nie jestem poetą, życzeń też składac nie umiem, ale powierm tyle, że wykonałeś kawał naprawdę dobrej roboty nad serwisem i forum. Dzięki Tobie odżyło po hacku i wraca na dawną, zasłóżoną pozycję wsród portali o Gothicu.

Jeszcze raz Wszystkiego Dobrego, zdrowia i szczęścia w życiu ;).

Pozdrawiam.

P.S. Mówiłem, że życzeń składa nie potrafię ;).

Wismerin120

Zastępca Przywódcy Leśników
Życze Ci duuużo szczęscia i radości, miłości w codziennym życiu, wiele sukcesów i wspaniałych chwil i obyś dożył 100 lat.

Ogólnie Mówiąc Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzin!!!!!

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Heh, widzę że czytacie dolną część forum. Ja już składałem mu chyba życzenia 4 dni temu, bo z pomniałem se, + es poszedł dziś, ale złoże po raz 3 :).
Kacpi, szczęścia w życiu, żeby twoja żona zdała maturę, urodziła zdrowe i piękne dziecko. Abyś dostał podwyżkę w pracy i ogółem szczęścia w życiu. 100 lat, w końcu niewiele ci brakuje, tylko rok :p!
PS: Kapci ma 19 lat nie 99 :p.

daria

Szejn
Weteran
Sorry, ze tak pozno, ale lepiej niz wcale, jeszcze dzien nie minal...

A wiec, nie bedziemy sie czarowac, poprostu wszystkiego naj naj.. czego dusza zapragnie.. Szczesliwego zycia z zona i dzieckiem, zeby sie Wam powodzilo w dalszym zyciu malzenskim...

STO LAT, STO LAT(...)

Pozdrawiam, xdx

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom