Upiększanie Windy

Status
Zamknięty.

Arminas

Wybraniec Adonix'a
Ciekawi mnie, jakież to dodatki dodajecie do windy aby upiększyć prace ;]
Ja sam używam ObjectDock (klik) i AlienGUIse Theme Manager (klik)

Wysoki93

Active Member
Ja na kompie mam Vista Inspirat 2 który posiada RocketDock, UberIcon Manager, TansBar oraz YzShadow.
w sumie to tworzy piękny efekt :rolleyes:
Click!

Mam już to trochę czasu i powoli mnie nudzi i chyba pobiorę takie coś: WindowBlinds 6,3

Jedi

Caporegime
VIP
Naprawdę nie rozumiem podrabiania XP pod Mac os (Chodzi o ten panel ze sktórami)
Nie lepiej wgrac sobie temat poprostu jakis fajny a nie spowalniac sobie komputer w sumie bezuzytecznym scierwem? Bo ten pasek co jest w windowsie (ten sciagniety od maca) nawet nie spelnia swojego zastosowania wlasciwego ;p

Ale zeby nie bylo offtopu to polecam ZUNE theme, nie spowalnia kompa a system ma czarny skin :)

http://www.softpedia.com/screenshots/Micro...une-Theme_2.png

Tak to mniej wiecej wyglada ;]

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Niepotrzebne badziewia.....zwalniające kompa.....Ja tam stawiam na prostotę....
chce datę..mam kalendarz zegarku systemowym...godzina tez jest, a inne pierdoły zupełnie nie potrzebne.
Ja generalnie zajmuje się odchudzaniem Xp maksymalnie, by jak najwięcej pamięci się zwolniło, a takie sterty śmiecia mnie tylko wkurzają. Nie widzę sensu w zapychaniu sobie kompa i panelu tymi wszystkimi "dodatkami"

Od biedy
Doctor xp Tweaker
lub najprostszy panel obróbki xp w Tune up 2008....

W Mozilli natomiast oferuję odwrotne podejście...lubię wgrać parę dodatków...ofc jeśli poprawiają funkcjonalność oczywiście w granicach rozsądku Speed Dial Lov ju :)

pepon

Member
A co robisz, żeby odchudzić XP, oprócz programów ?

Btw. jeśli ktoś chce style do windowsa xp to bardzo fajne paczki można ściągnąć z torrentów. Używałem tego, ale mi się znudziło, choć mogę pokazać, jak wyglądał mój ulubiony :)

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Popon...jest masę artykułów, które pokazują jak można odchudzić Xpka
Google nie kłamią..ofc nie każdy wszytko wyłącza...kwestia indywidualnego podejścia.
Ja tam eksperymentowałem i dało pozytywne efekty. Poszukaj na googlaczu a na bank znajdziesz masę artykułów.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom