Troche dziwny ale ciekawy temat. Nigdy sie niezastanawialem nad tym. Najlepsze i najbardziej oplacalne moim zdaniem jest oprawianie zwierząt. Poniewarz uczysz sie tego praktycznie od samego poczatku gry, dlatego ta wlasnie opcje zaznaczylem
Ja głosowałem na oprawianie zwierząt tylko dla tego, że można to robić bardzo cęsto i dużo za to kasy. Niewidzę jednak sensu w tym poście, bo co to za frajda zdejmować róg Cieniostwora, czy oprawiać skóry i futra.
ten ziom to Gestah(czy jak mu tam) jest w drodze do kamiennej twierdzy jak się zaczyna pierwsze wzniesienie, to iść na prawo tuż przy przepaści, aż się dojdzie do ogniska i tam jest
czy was też chciał uczyć spuszczania krwi smoków i zdejmowania im łusek? bo mnie tak :wink:
i jestem ciekaw czy to błąd
Najbardziej przydatna umiejetnoscia jak dla mnie jest oprawianie zwierząt, tylko szkoda, ze nie mozna bylo z nich zrobic sobie jakiegos skorzanego pancerza
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.