Ulubiony Rozdział

Status
Zamknięty.

bredpl

Member
Mam pytanie jaki był wasz ulubiony rozdział w Gothicu 1. B)

Moim ulubionym rozdziałem był pierwszy. Zapoznawałeś się z nowym terenem, z nowymi ludźmi, poznawałeś miasta oraz musiałeś sobie jakoś radzić w mieście. Wszyscy cię jeszcze nie znają, dla wszystkich jesteś nowy. Fajny jest początek jak cię wrzucają do wody, a potem atakuje cię dwóch ziomków i poznajesz Diego który zapoznaje cię ze wszystkim. Pomaga ci wróżnych sytuacjach oraz naucza. :)

A wasz.......

Pozdrawiam ;)

Johnny

Member
Dla mnie także najlepszy jest pierwszy rozdział. Fajna scenka na początku i fajnie w pysk dostał :p Poznajesz świat i zabijasz pierwszego potwora w Gothic !

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
Chyba najbardziej (jak większości) podobał mi się rozdział I. Wiadomo, trzeba się wkręcić w temat, pierwsze poziomy, nowy świat, ciekawe questy itd. Później już nie ma tej "nowości" i gra już nie jest tak ciekawa ;)

POZDRO

GoKU gm

Member
QUOTE(=BLADE= @ 13-04-2007, 23:03) [snapback]138372[/snapback]
Chyba najbardziej (jak większości) podobał mi się rozdział I. Wiadomo, trzeba się wkręcić w temat, pierwsze poziomy, nowy świat, ciekawe questy itd. Później już nie ma tej "nowości" i gra już nie jest tak ciekawa ;)

POZDRO

a mnie najbardziej podobał się V rozdział bo wtedy wracamy z kamieniami ogniskującymi potem do starego obozu martwiąc się tylko o to jak przekonać magów ognia do współpracy a tu co? wałek :p bramy zamknięte stary obóz agresywny bardziej niż zwykle chodzi mi poprostu o zwrot akcji kiedy grałem pierwszy raz w gothica to byłem tym zaskoczony i to było świetne bo kiedy myślałem że już wiem jak się skończy gra a tu jednak... ;)

xenex

Member
Oczywiście że rozdział pierwszy jest najlepszy. Ma w sobie to coś czego nie ma inny akt. Drugi jest tandetny bo trzeba zarzynać pełzacze bez sensu(Choć przynajmniej trochę xp poleci =). Trzeci jest też słaby tak samo jak następne aż do końca.

Zdecydowanie wybieram rozdział I dlatego że wtedy wszystkiego się uczymy, poznajemy dużo ludzi przyjaźnie do nas nastawionych i źle nastawionych.

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Hmm... Mi się najbardziej podobał rozdział 4, latanie z Gornem po wolnej kopalni. Ahh... Tak, to, to co lubię! Uwielbiam z kimś robić gdzieś wjazd, a szczególnie z tym najemnikiem. Fajniej było by jednak, gdyby tam jeszcze pomagało nam kilku najemników, ale i trudność większa. Np. taki wjazd w szóstkę ;d. My, Gorn, Lee, Lares, Cord, Wilk. No, ale aż tak dobrze nie ma, a szkoda :p.

Vullin

Feainewedd
A mi najbardziej podoba się druga połowa rozdziału III, w którym mamy za zadanie szukac kamieni ogniskujących. Poprostu podobała mi się ta współpraca z naszymi przyjaciółmi i ogólnie dużo expa było za przynoszenie ich Saturasowi (ja oddałem wszystkie naraz więc tyle expa mi się zwaliło na łeb, że...)

Lubię też, tak jak Jodełko rozdział IV. Bardzo podoba mi się zabijanie wszystkich sługusów Gomeza mając po swojej stronie silnego Gorna... ahhh...

Pozdro - Vullin...

T

Thran

Guest
A ja chyba jak reszta Wole rozdział I bo gra się zaczyna poznajemy świat Koloni no i oddaje głos na II bo zaczyna się wtedy coś dziać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom