Ulubiony Przyjaciel Lub Wróg Zza Bariery

Status
Zamknięty.

Piotrek12750

New Member
Wasz Ulubiony przyjaciel lub wróg zza Bariery (Oczywiście teraz niekturzy są Bandytami):

1.Bloodwyn
2.Thorus
3.Diego
4.Lester
5.Milten
6.Gorn
7.Kruk
8.Senyan
9.Fisk
10.Huno
11.Snaf
12.Xardas
13.Saturas
14.Lee
15.Torlof
16.Cipher
17.Wilk
18.Cord
19.Buster
20.Cavalorn
21.Lares
22.Angar

Który to już Twój błąd zaznaczam? Radzę używać czegoś do ich poprawiania np. Word, Mozilla FireFox i jest jeszcze wiele innych sposobów!! Więc weż się w garść chłopie i zacznij coś działać...

Feomathar

Über Boss
Moderator
Redakcja
Weź że koleś popraw to, bo wypisałeś byle jakie imiona, które wiele z "przyjaźnią" do naszego bohatera nie mają.
I rozpisz trochę o co chodzi w temacie, bo nie wiele rozumiem.

EDIT:
Temat zostanie usunięty, jak autor go nie zmodernizuje.

Ancymon

Member
Diego,bo był pierwszym przyjacielem bezimiennego.Poza tym to cwaniak,ktory zawsze wykombinuje kasę jak mu potrzebna.
No i Milten , bo jest Magiem Ognia i ciągle pomaga bohaterowi.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Angar, Bo to super wojownik, poważny i ma super zbroje. A potem dużo pomaga na Dworze Irdorath.

palpatin

New Member
Zdecydowanie Diego jest moim ulubieńcem, cwaniak w dodatku niezwykle zręczny i uprzejmy (nie dla wszystkich ;) )

kulpis2

Debile
Diego jest cwaniakiem i potrafi zdobyć sobie źródła wiedzy ,jest dobrym łucznikiem i ma talenty złodziejskie

Argaleb

New Member
Koleś to w końcu chodzi ci o ulubionego przyjaciela czy wroga? Bo według tego co piszesz mam wybrać przyjaciela lub wroga To był taki mały offtop, a wracając do tematu sam się obsłużę i wybiorę... Die to znaczy Thorusa. Chciałem wziąć Diego ale przypomniał mi się ten patriotyczny wywód Thorusa z Nocy Kruka kiedy to mówił iż chce przejąć dowództwo, jak to było... eee chyba tak "jesteśmy banitami, wyrzutkami, gdziekolwiek pójdziemy zawsze będą nas tępić i zabijać, nigdy nie odzyskamy spokoju, kto ma nami dowodzić ty który nie możesz usiedzieć w miejscu(...)" Pewnie to nei brzmiało tak ale coś w tym sensie. W każdym razie Thorus pomógł mi w jedynce dostać się do starego obozu, w dwójce nie żywił do mnie urazy "bo pomagałem magom wody" Poza tym to dobry dowódca który szanuje swoich ludzi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom