Ja też lubię Gorniego,spoko koleś,najemnik,świetnie włada toporem.Na niego oddałem swój głos.Jednakże bardzo lubię także bardzo Lee,oraz Lorda Hagena.Musiałbym się głęboko zastanowić kogo najbardziej ale chyba Gorna.
U mnie na 1 miejscu jest gorn i milten na 2 diego na 3 lester B) .
Na przyszłość radzę bardziej rozwijać swoje wypowiedzi... Teraz jesteś nowy, ale jak tak dalej pójdzie, to modzi i admini nie dadzą Ci żyć... Więc się postaraj, nie tolerujemy spamu...
Ja zagłosowałem na Xardasa, bo przecież to on nas uratował.......wyciągnął z pod skał,
gdyby nie on, to nasz heros zgniłby pod skałami, a żaden Diego, Gorn, Milten, Lee itp. itd.
nie zainteresowali się nim, zapomnieli, myśleli że zginął.
Moim ulubionym NPC jest Xardas,tak wspomniał mój poprzednik tylko Xardas się nami zainteresował, ale teraz cośodemnie, xardas pomógł nam w odnowieniu oka Innosa,wyciągnął spod głazów,w pewnym sensie pomógł w walce z smokami
Co prawda potem ją wykorzystał do własnych celów,ale o tych celach to dopiero w G3 się dowiemy)
i według mnie dlatego Xardas w G2 to najlepszy NPC.
Ja najbardziej polubiłem Całom czwórkę gorn, milten, diego, lester i dlatego miałem problem w podjęciu decyzji na kogo zagłosować, lecz po dłuższym namyśle wybrałem gorna poniewaz pomaga nam zdobyć kamień ogniskujący a we drugiej części gry daje nam zbroje za wykupienie go z więzienia. Jeszcze płynie z nami na dwór irdorath z świadomościom ze może zginąć.
Najlepszy jest dla mnie xardas bardzo tajemniczy nekromanta.Najpotężniejszy mag (były mag ognia)i do tego kiedyś wpisałem koda na trolla (dosyć przypadkowo dla doświadczenia )to zabił go jednym czarem.
Temat zamykam, bo były takich już setki!! A autor powinien dostać warna za nieużywanie opcji "szukaj".... Dziś mam dobry dzień i po raz enty Wam podaruję, ale jak zobaczę posty tego typu u userów, którym dałam ostrzeżenie, to z miejsca macie warna...
BTW. Jodełko czemu się mnie czepiasz?? Nie tylko ja jestem w administracji i cały dzień dopisuję komuś coś w postach, zamykam, przenoszę tematy itd. Chyba o jednym mogłam zapomnieć, nie?? Więc nie przesadzaj...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.