Ulubiony Filmowiec(z Youtube,i WyŁĄcznie)

Bartek7bartek

Member
Moim zdaniem najlepszy jest cebula1918 i er0l18 podobają mi się ich style er0l18-seriale fantasty i poważne cebula1918-swoje życie w krzywym zwierciadle :p ale ten temat jest na temat FILMOWCÓW a nie FILMÓW jakby co.Ale jednak sądzę że ezi39 wygra wojnę idoli(Bergmanis8 też gorąco polecam) :rolleyes: ;) :) :p

KamilzLasu

New Member
Moimi ulubionymi filmowcami są: Er0l18 i ezi39. Ich filmy są świetne. Erol - za parę komediowych i Sekrety Filmowe (które - nawiasem mówiąc - świetnie pasują też do komiksów), a Ezi głównie za serię Sklejamy i Gothic XD :)

Dzyl

El Principe
Quarior.
Stworzył "Gothic Prawdziwa Historia" co było i jest wielkim hitem.Według mnie to on jest najlepszym filmowcem który robi filmiki z gothica.Nic dodać nic ująć.

czlapek14

Member
Aktualnie to najlepszy jest chyba ezi39. Jego filmy są ładnie wykonane i ciekawe. Ma i śmieszne i poważne filmy oraz nie zaniedbóje swoich widzów. Erol pod paroma względami też jest spoko. Szczególnie jego Sekrety Filmowe. A i oczywiście wszystkie serie z najlepszą chyba tą drugą zapomniałem jak sie nazywała chyba Ostrze Czasu. Oczywiście Quarior jest najlepszy bo stworzył Prawdziwą Historie z której powstała równie dobra kontynuacja alternatywna GalaAnonima2. Aktualnie obaj się obijają i dlatego nie uważam ich teraz za najlepszych. A i Gal ma chyba najlepiej wykonane filmy i włożył w nie najwięcej serca. Jego filmy są godne kina. Nooo i oczywiście jeszcze wspomne o Diegothicu który świetnie dubinguje wraz ze swym studiem MadGoth. Jego filmy są średnie bo mają błędy, Diego jest dyslektykiem i mąci w fabule Wiedźmina, ale ogólnie widać że mu zalerzy.
Czyli po kolei:
1. ezi39
2. er0l18
3. GalAnonim2
4. Quarior
5. diegothic151993
Są jeszcze inni fajni reżyseży jak np.: PanPatok i jego GX Life, Falandar777 wraz z 80Wieta08 i ich nie dokończony Atak na Khorinis i mało znany Xerant któremu jestem wdzięczny za jego prolog do PH, ale oni nie są tacy dobrzy jak wyżej wymienieni.

szczurek

Menda serowa
Weteran
rybak199562 - mój młodszy braciszek znany tu jako kaczka ;p
Zaczyna dopiero robić filmiki, nie są może jakieś super hiper mega uga buga, ale lepsze od nie jednego z tych "gwiazdorów".

Thran

Che Świniara
Ulubionych to mam kilku.

Ezi, Erol, Quarrior, DafPL i Nitrolius to są jedni z lepszych reżyserów z tych gorszych to mogą być ci co mają filmiki z ocenami 1, 2 lub 3.

Vendetta

Deathproof
VIP
GalAnonim2
Quarior robił tylko tekst ivoną i podkład muzyczny i ciął filmiki. GalAnonim natomiast sam je tworzył od podstaw :)
Za to jest moim ulubionym filmowcem. Gothic: PH Kontynuacja Alternatywna jest lepsza od zwykłej PH.

Bor@

Member
Na YT jest swietny filmik Gothic-Ojciec Chrzestny. Tytul skrajnie nie zachecajacy do ogladania, pierwsze odcinki takie sobie ale potem moge to nazwac istnym GENIUSZEM gothicowej kinematografii!;)
I do wzmianki na gorze dodaje ze rezyserem tego filmiku i moim faworytem jest Moooras.

Arven

Mr. Very Bad Guy
Weteran
Ezi i Erol. Który lepszy? Cóż, stawiam ich na równi ;) Chwała im za to, jak robią te filmy, za pomysły i nie używają IVONY! (może komuś raz się zdarzyło w minimalnych ilościach, ale to już szczegół).

Plazer

Member
GalAnonim2 - Świetna Gothic Historia Alternatywna, Gothic Kroniki, Sędzia Anna Maria Wesołowska (xD).
Ezi39 - Zaraz za Galem, świetna seria Gothic XD, Sklejamy.
Quarior - Fajne Animacje, świetna Prawdziwa Historia ;] , to on wszystko zapoczątkował ;] .
PanPatok - Gx Life, Deja VU, Ostatnie Starcie, świetne !

To moje typy.

Do góry Bottom