Ulubiony Filmik

Status
Zamknięty.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Witam was GUP'owcy ;]. Nie znalazlem takiego tematu wiec tu pytanie: Jaki jest wasz ulubiony filmik w G1?

Jam muszę przyznać że najbardziej lubię ten początkowy. Gdy dwaj strażnicy królewscy prowadzą głównego bohatera gry - Bezimiennego (nie ma tak na imię, poprostu tak na niego mówimy). Interesujące jest gdy sędzia już czyta wyrok i wpada ten mag ognia. Chyba Pyrokar.. Później gdy się budzimy i Bulit bije nas pięścią w twarz.

Skoro już tu piszę napisze miejsce drugie.. Oczywiście zakończenie. Super gdy nasz główny przeciwnik - Śniący wpada w ten portal i nie wraca. Jego świątynia się wali :)P) i..koniec gry.

Naładowanie Uriziela również ma swój urok, aczkolwiek u mnie zajmuje dopiero 3 miejsce. Ma swój klimat. Mina Miltena, Magowie wody wściekli jak stato wilków ;].. Niezłe.

Moja opinia.. Pozdrawiam!

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Moim ulubionym filmem będzie naładowanie Uriziela. Podoba mi się mina Bezimiennego gdy zauważają go Magowie wody. Gdy pierwszy raz zobaczyłem ten filmik to o mało nie spadłem z krzesła.
Podoba mi się jeszcze film przedstawiający próbę nawiązania kontaktu ze Śniącym przez Y'Beriona. Bardzo ładnie to wszystko wygląda i ma swój tajemniczy klimat.

CYTAT
Chyba Pyrokar.

To był Pyrokar ;]

Matteox

Member
Mi sie podoba jak Y'berion(nie pamietam jak sie pisze) próboje sie zkontaktowac ze sniacym :rolleyes:
Dlaczego?Bo to był bodajże 1 filmik który widziałem i mi sie odrazu spaodobał.

szczurek

Menda serowa
Weteran
Sługa, ja rezerwuje sobie założenie tematu na ulubioną roślinkę ;]

Każdy filmik z gothic mi sie podoba. Wprowadzenie w ciekawy sposób zapoznaje nas ze światem, przywołanie śniącego wygląda bardzo efektownie. Moment gdy ładujemy urizjela zawsze sprawia ze na mej twarzy pojawia się uśmieszek, a to za sprawą miny bezimiennego która sama za siebie mówi "ja nic nie zrobiłem" albo "to Milten mi kazał".
Filmik na koniec gry ma za zadanie zachęcenie do kupna kolejnej częsci gry i chyba mu się to udaje ;]

unknown

Debile
Wg. mnie najlepszy był ostatni przerywnik, w którym Bezi odesłał Mr.Śniącego([*][*][*]) do...eee... do domu ;)
Na drugim miejscu 1 przerywnik- zrzucenie Bezika do Koloni Więziennej. Ale w łeb dostał od Bullita... I w tym momencie poznajemy Diego

Jodełko

Weteran
Weteran
Redakcja
Mi sie najbardziej podoba 1 i ostatni filmik (czyli jak u poprzednika). Początkowy dlatego, że wprowadzał nas w klimat gry oraz odzywka Bezia żeby sędzia przestał pier...... A końcowy, z tego względu iż wygnanie śniącego było uwieńczeniem naszych trudów.

=BLADE=

Dowódca Rycerzy Wody
Nie rozumiem po co ten temat ;) mamy do wyboru 3 filmiki... Dla mnie to trochę wygląda na spamerstwo. AS nie obraź się ale mogłeś chociaż dać G3 i G2 bo G1 to troche za mały wybór. ;)

Ale jak już jest ten temat to powiem że mi się najbardziej podoba filmik z naładowaniem Urizjela (Saturas RLZ).

bredpl

Member
Mi w Gothicu 1 najbardziej podobał się filmik jak Y'beyon próbował się skontaktować ze śniącym. Nie wiem dlaczego, ale najbardziej mnie przyciągnął, ma swój taki klimat. :)

Pozdrawiam ;)

Vullin

Feainewedd
Najlepszy filmik jest z naładowaniem Uriziela. Tak się śmiałem, że spadłem z krzesła (autentycznie) jak Milten chował zwój za plecy. Filmik jest zrobiony bardzo humorystycznie. Miny wszystkich ludzi są geniaaaaalne. Ten mi się najbardziej podoba. Z resztą inne filmiki też były w porządku, ale najmniej mi przypadł do gustu ten z przywołaniem Śniącego.

xenex

Member
Najlepszy filmik to pierwszy. Kiedy to Bezi dostaje list od maga ognia do maga ognia(Co za powiązania). Strażnicy go wrzucają i tak się rozpoczyna przygoda. Rozbroił mnie tekst " Witamy w Koloni" po czym Bezimienny dostaje pięścią w twarz.
Potem naładowanie Uriziela kiedy to wszystkie bryłki zostają wykorzystane. I magowie na nas spoglądają ^^.

Co do ostatniego filmiku to nie jest zły aczkolwiek wolałem filmiki wymiennione powyżej.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom