Ulubiony Dziennikarz

Thran

Che Świniara
Tak wiem dziwny temat ale co tam :xd:

Kogo z dziennikarzy najbardziej lubicie ? :D mój typ na Kamila Durczoka dlaczego ? no popatrzcie tylko w avatar jaki on słodki :D

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Nie wymienię z nazwiska. Ja po prostu podziwiam korespondentów wojennych. Trzeba mieć jaj i kochać ten zawód, plus chcieć pokazać jak to jest na prawdę. Ci ludzie narażają własne życie w imię innych, bo najczęściej obnażają prawdziwe oblicza konfliktów. Niestety, nie są terminatorami i zdarza się, że giną. Ryzyko zawodowe. I za to och podziwiam - idą bezbronni na front, by pokazać światu co to jest wojna.

Kacperex

KacŚpioszek
Moim idolem jest Kuba Wojewódzki. Cięta riposta, błyskotliwa anegdota i niezwykła inteligencja tworzą z niego idola. Chciałbym być takim jak on. Uwielbiam oglądać jego program, zawsze zaprasza ciekawych ludzi i rozmawia na różne tematy z wielkim dystansem i na luzie. Nie czuć u niego tego telewizyjnego zaszczucia i chęcia pokazania się z jak najlepszej strony.
Typowy dureń o wielkim poczuciu humoru i inteligencji. Dla mnie jest to człek numer jeden :)

[mod]On nie jest dziennikarzem ;p[/mod]

Bury_Zenek

Rycerz Wody
nie ma lepszego od kreta z programu pierwszego! :D
kret jest najlepszy ( to ten z pogody :p) ale dobry jest też ten z totka co głupa z siebie rżnie ^^

HoteK

Obywatel
Ja tam wole Durczoka i jego słynną wypowiedz " wszystko u********* [...] "
A poza tym to jeszcze M. Kurzajewski

Do góry Bottom