Ulubione Teledyski

Status
Zamknięty.
Vienio i Pele feat.WWO-u ciebie w mieście
50 Cent-Candy Schop
50 Cent-Many Man
O.S.T.R.-odzyskamy Hip Hop
O.S.T.R.-Komix
Hemp Gru-Życie Warszawy

gryf

Member
tylko 3 ? nie da się
tongue.gif

1 wszystkie zespołu linkin park
2 wszystkie animowane zespołu Gorillaz
3 wszystkie animowane zespołu daft punk
są trzy
tongue.gif

a jeszcze vamidue project ( nie pamiętam tytułu ale słowa tak ) king of my castle ( teledysk z ghost in the shel)

Grour

Member
Lordi - Blood Red Sandmen (pewnie większość z Was nawet nie słyszała o tym zespole i powiecie coś takiego "Lordi ?
huh.gif
pewnie jakiś chłam", ale jeżeli lubicie Linkin Park to napewno wyżej wymieniony zespół też Wam się spodoba) najlepszy teledysk jaki widziałem, zrobiony w stylu horroru GORĄCO POLECAM!!!

Limb Bizkit - Take A Look Around - ten teledysk ma wszystko co trzeba fabułe, klimat i super muze
biggrin.gif

Gorillaz - Clint Eastwood - świetne wykonanie i b.dobra muza
biggrin.gif

Pozdro Wszystkim...

Eline

Bratnia dusza Gothic.up
biggrin.gif
biggrin.gif
Brawo dla kolegi wyżej. Toz ten teledysk Lordiego to coś "pięknego". Najwieksze wrażenie robi przy pierwszym ogladaniu. Horror w najlepszym wydaniu.
Klasa!
laugh.gif

Ja do powyższego teledysku dołącze
- "In the end" - Linking Park - dosyc oryginalny i ciekawy. Ta wieża jakoś mi sie zawsze z LOTR kojarzy..
dry.gif

- "Stand my ground" - Within Temptation - wiem, wyjąca baba i banda grajków, ale Sharon wyje pięknie, a ponury nastój teledysku przedtawiającego potop potrafi zadziałać na moją wyobraźnię
smile.gif

paniscus

Member
No siema!!
Oczywiście wszystkie Gorillaz.
Jade Kiss, Snoop Dog, ScarFace i inni "War World III"
Kwadratura Koła "Siła woli"
Paktofonika "Chwile ulotne"
Kaliber 44 "+ i -"

NaRka

Wishmaster napisał:

QUOTE - "In the end" - Linking Park - dosyc oryginalny i ciekawy. Ta wieża jakoś mi sie zawsze z LOTR kojarzy..

Chyba jest Linkin Park

Eline

Bratnia dusza Gothic.up
blink.gif
blink.gif
Jak mogłem taki błąd popełnić
sad.gif
Mam nadzieje, że maniacy LP sie na mnie nie obrażą. Ehh...
wink.gif

Laska

Active Member
Przeglądając moje zasoby teledysków znalazłem jeszcze kilka ciekawych:

Prodigy - Baby`s Got A Temper - fajny i śmieszny teledysk. Niezła jest scena, jak kilkanaście półnagich dziewczyn próbuje wydoić stado krów
smile.gif

Korn - Freak On A Leash - zaraz na początku teledysku jest scena, że gliniarz strzela z pistoletu, a potem przez cały teledysk akcja obraca się wokół kuli lecącej przez różne pomieszczenia... Super motyw

Polecam też teledyski Marylina Mansona. Chociarz spodobają się pewnie tylko ludziom, którzy lubią takie psychodeliczne klimaty
smile.gif
Ale za to pasują do muzyki...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom