Ulubiona Liga Piłki Nożnej

Status
Zamknięty.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Witam.. Jako że na forum brakuje tematów gdzie można się wypowiedzieć :)P) zakładam ten temat. Mam do was pytanie: Jaka jest wasza ulubiona liga w piłce nożnej? Czy to będzie Francuska? Angielska? Może Polska? Możecie się tu wypowiedzieć. Ja też tak zrobię ;].
Najbardziej spośród wszystkich polubiłem Angielską. Gra toczy się tam szybko a sędzia często nie odgwizduje fauli. Gra tam wiele wspaniałych zespołów, min. ManU, Chelsea, Liverpool, Arsenal i wiele innych. Nie brakuje tam również świetnych piłkarzy: C. Ronaldo, Drogba, Henry (czy jak to się pisze ;p), Gerrard, Kuszczak :)P) itd.. Zawsze oglądam mecze tamtejszej ligi. Nawet jeśli grają zespoły zajmujące ostatnie miejsce w tabeli.
Drugie miejsce.. Wiadomka - liga Hiszpańska. Świetne kluby : Barca, Real, Sevilla, Valencia etc. Piłkarze również są świetni: Ronaldinho, Messi, Eto'o, Raul, Morientes, Rud itd. Grają szybko podobnie jak kluby z Premiership.
Skoro już dałem 1 i 2 miejsca dam też trzecie.. Tylko kogo by tu dać.. Raczej Niemiecka. Są tam niezłe zepoło, min. Bayern, Werder etc. Piłkarze również: Podolski, Kahn.. Nieźle ogląda się ich mecze ; ).

To chyba tyle.. Czekam na wasze opinie.

Pozdrawiam, Anioł Stróż!

Jedi

Caporegime
VIP
Jedyną ligą jaką ja uznaje jest ORANGE Ekstraklasa, czyli pierwsza polska liga ;]
Jestem kibicem Legi Warszawa od conajmniej 10 lat i nie mam zamiaru zmieniać mich poglądów dla ligi hiszpanskiej albo angielskiej. Bo co to za kibic który nigdy ni ebył na meczu swójego ulubionego klubu?

Pozdro

karlak111

Debile
moja najlepsza ligia to spanish leagu poniewz gra tam mój ulubiony zespół real madryt

szczurek

Menda serowa
Weteran
Śledze na bierząco wydarzenia w orange ekstraklasie, ale takze w niższych polskich ligach. Na kazdym meczu arki w gdyni jestem i wali mnie to czy przez władze dla których liczy sie tylko kasa spadniemy do niższej ligi.
Poczynania swojego klubu i naszych przyjaciół bede śledził zawsze, bez względu na wyniki.

Panie Tomczak - sprawiedliwości powoli staje sie zadość...

daria

Szejn
Weteran
Ja mam dwie ulubione ligi:
1. Liga hiszpanska, poniewaz graja tam "wielkie" zespoly tj. Barca(gra tam moj ulubiony pilkarz-Ronaldinho) czy F.C. Sevilla
2. Liga Angielska, lubie ja z tego samego powodu, co Lige Hiszpanska i takze w klubach Ligi Angielskiej sa pilkarze, ktorzy sa jednymi z moich ulubionych pilkarzy...np. Henry:D

Moge jeszcze dodac, ze nie tylko lubie te ligi, dlatego, ze graja tam "wielkie" zespoly, jak i gracze, ale takze dlatego, ze ogladanie meczy rozgrywanych przez te zespoly sa bardzo interesujace, ciekawe(nie sa nudne jak niektore, poniewaz akcja calego meczu jest bardzo szybko rozgrywana) no i dlatego, ze jest to "bardzo dobra" gra, czyli pilkarze bioracy udzial w meczu sa doswiadczeni i graja profesionalnie, co sprawia, ze mecz staje sie "mily dla naszych oczu...",poprostu fajnie sie go oglada!!!
Nic dodac, nic ujac...

Pozdrawiam, xdx

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom