Twierdza Gra Przez Neta ?

Status
Zamknięty.

Thran

Che Świniara
To więc tak.

Wczoraj z SandStormem z SFM studio zagrałem partyjkę w Twierdzę jedynkę i uznałem że to świetna zabawa jak jest ktoś chętny na granie z nami to zapytam się go czy pozwoli wam grać z nami :p

Rangiz

Weteran
Weteran
Redakcja
Musiałbym gdzieś poszukać starej twierdzy. Jakbym sobie przypomniał stare czasy, to byście fruwali w powietrzu xD.
A może partyjka w Crusadera?

Thran

Che Świniara
By grać w twierdzę z nami przez sieć wymagana jest mapa Balanced Forces i patch 1.2 :) kanał hamachi podam później :p

damiannowak

Member
A w krucjate nie gracie ? Bo jedynki to akurat nie mam w chacie, w krzyżowca może bym zagrał. Jedynka super były, ale jako singiel, SC pod względem MP duzo lepiej się spisuje :p

Thran

Che Świniara
Akurat w krucjatę też gramy ale muszę jej poszukać :)

Bojan

Spirit Crusher
Weteran
Chętnie bym pograł w Twierdzę po necie, zarówno w podstawkę jak i w Crusadera :) Jak będziecie robili jakiegoś spara, to dajcie znać ;)

Thran

Che Świniara
Dobra czas podać parametry na kanał hamachai sorry ale tylko tak możemy grać.

CYTAT
Kanał: stronghold_friends hasło: 123

Wchodzić i mówić SandStormowi że jesteście odemnie :)

Nauczyciel

Martwy Pluszak
Weteran
Spróbuję się dobić do tego SandStorma. Ufam, że mnie nie zmasakrujecie zbyt prędko ;D

Thran

Che Świniara
Macie tutaj GG Sanda 641376 macie napisać że jesteście odemnie i podać nicki jakie będziecie mieć na hamaku i w grze by było jasne i spokojnie przez jakieś dwie godziny najpierw organizujemy wojska i tak dalej potem się naparzamy :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom