Twórczość Bartłomieja Polaków

Status
Zamknięty.

Blizna

Member

Kacperex

KacŚpioszek
Jak narazie obejżałem tylko "Morderstwo po Wierzbami" i "Rewolucje". Filmiki sa zbudowane z bardzo prostych rysunków i genialnej muzyki podłożonej pod odpowiednia "scenerie". Podobało mi się jak nasi bohaterowie przeciskali się przez komin i gruby utknoł
tongue.gif
A zakonnica myślała, że to jej rodzice i sobie dała kulkę w głowe
smile.gif
Fajna akcja była z "wehikułem czasu", gdy gruby miał głowe przewiercona i trafił na audencje u Hitlera i zaczoł freestajlować, aby przetrwać przed piecem
tongue.gif

Filmiki genialne i godne poleciena każdem z was
smile.gif

Wbijać i oglądac są długie i ciekawe
smile.gif

Gorn 2

Member
Obejżałem wszystkie częśći tego według mnie ciekawego przedstawienia które warto zobaczyć zbudowane jest z najprostrzych elementów ale autor miał pomysł jak zachęcić oglądających wszystkie jego filmy mi sie podobały a raczej te krótkie przedstawienia cóż moge wiecej powiedzieć wpadac oglądać i się smiać jak sie ma ochote :]

Malcom

Member
fabuła może być..muzyka genialna
biggrin.gif
Też mi się podobalo jak gruby utknoł w kominie a zakonnica myslała że słyszy swoich starych zza grobu
laugh.gif
Beka. Jedno mnie irytuje-ci autorzy deczko nabijają sie z księży i kościoła..niewiem jak z waszymi ale to moje odczucie
wink.gif

Pozdro all

s_e.b_a

Active Member
Jak narazie obejrzałęm tylko morderstwo pod wierzbami bo troszke czasu mi brak....

Filmiki są świetne... A muzyka poprostu genialna... czasem ma sie takie odczucie jak by była specjalnie tworzona do tego filmiku....

Najbardziej podobało mi się to jak babcia suka (nie moja wida że autor tak ją nazwał
tongue.gif
) opowiadała o morderstwie... tam muza poprostu była cudowna....

Dobry też był koniec jak byli upaleni....

RaVeN

Admin Site
Weteran
to jest nowa lecia.neostrada.pl Piękne te filmiki :}

Sever Sharivar

Słodka...
VIP
Widziałam te filmiki i są super. Postacie są zabawne, fabuła zachęcająca. Najlepszee sceny w tych filmach to rapowanie z Hitlerem (jak w "8 Mili"
tongue.gif
) i trening żulka z "Aktu terrory" - no wiecie Matrix'owe klimaty. I ta muza...

Potak

Member
Full Wypas
laugh.gif
Proste Filmiki z zajefajnie podłożoną muzą. Miałem niezły ubaw z tym kominem
laugh.gif
Ale Gruby i Hitler to było coś
ohmy.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif
Nie mam pytań. Rewolucja też niezła. Zrobili porządek w szkole
rolleyes.gif
cool.gif
Polecam wszystkim obejrzenie tych fimików !!! Pozdro Alllll

Dadex

Al di là delle nuvole
Weteran
Ja nie wszystkie widziałem, ale powiem, że niezłe te filmy. Muza jest genialna i jeszcze te ich tekasty. Fajni bohaterowie (Gruby wymiata). Takie proste rysunki, a tyle może dać frajdy taki filmik. Jak będę miał więcej czasu to oczywiście obejrzę wszystkie. A ci co jescze nie oglądali niech nie czekają. Oglądajecie, bo warto.

Topór

Member
Bardzo fajne filmiki, proste i zrozumiałe
tongue.gif
... Snenografia bardzo ciekawa, fabuła nie mniej wciągająca, język też niczego sobie
biggrin.gif
.Mi bardziej do gustu przypadło "Morderstwo pod wierzbami" . Najbardziej podobały mi się "tłumaczenie" Po angielsku: "Madafakaju"!!!
Po polsku: "Kocham cię, mamusiu"

No po prostu wymiata
biggrin.gif

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
nom bartłomiej polaków robi fajne filmiki we flaszu.Nie dałeś jeszcze filmiku rewolucja
tongue.gif
Filmiki sa świetne. Dobre animacje i nawet śmieszne akcje.Nawet dobrze dobiera muzykę .Ale ten filmik pod wieżbami jest gorszy od aktu terroru.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom