Twój Level W Gothic 2

Z jakim levelem zakończyłeś/aś rozdział DWÓR IDORATH ??

• Total voters
    0
Status
Zamknięty.

kordian2910

New Member
Właśnie to mnie bardzo zastanawia na jakich levelach inni gracze kończą GOTHIC 2.

;) PZDR for ALL

A może sam byś napisał na ten temat.... Na razie ostrzeżenie słowne, nast. razem warn.

wojtek_wawa

New Member
Może byśmy się pochwalili kto przeszedł G2 na najwyższym levelu?

Ja mogę się pochwalić że przeszedłem tę grę na 53 levelu. :D

Karpielek

VIP
VIP
Jestem ciekawy ze skonczyles gre na 53 lewelu?? Ale co do tematu ja zakonczylem gre na 44 poziomie. Wiekszasc questow wypelnionych. Przy takich poziomach jak mowicie sa juz takie roznice punktow doświadczenia ze nie da sie zakonczyc gry na wyzszym poziomie niz 50 level. To jest moje zdanie...

Everon_92

Member
Jest to możliwe,osobiście za drugim razem skończyłem na 62 albo 63 levelu.Wyczyściłem wszystko co się dało,i robiłem wszystkie questy,ale to i tak jest za mało żeby wbić taki lev.Myślę że to by starczyło co najwyżej na 55.Mam swój sposób na wbijanie expa,jak komuś się chce to może tak bić level w nieskończoność,tylko to trochę nudnawe jest.Nie mam na myśli żadnych czitów,kodów,czy jakiegoś innego badziewia.A odkryłem to przez przypadek.

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
Nie ma dla mnie opcji. Skończyłem grę na 14 poziomie (aktualny przed walką z wiadomo kim).
Paladynem.
Take this?

hiszpan93

Member
Nie wiem czym tu się chwalić lvl pfffffffff .Nie mogłeś wymyśleć jakiegoś bardziej sensownego tematu ...btw mi nigdy się nie chciało tyle bić zazwyczaj kończyłem na 40.

Najemnik@

Member
moj najwiekszy to 44 oczywiscie po wybiciu wszystkich orkow i mieszkancow.

gh0st22

Member
Ja średnio kończyłem 39~42 nigdy nie próbowałem wbijać jak największego ponieważ grałem dla przyjemności

Elessar

Inkwizytor
Weteran
ja przeszedlem gre raz na 42lvl a raz na 37 a inne to nie pamiętam
wiem ze niezbyt imponuje ale i tak sie ciesze

kondzio1993

Member
44lvl, wiekszość questów, troszke w lasach poexpiłem - na więcej zabrakło mi cierpliwości

hooligan258

New Member
41 level to przy was słabo :( , ale pod koniec juz mi sie śpieszyło aby skończyć Gothica

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
Ja skączyłem na 43 levie. Wystarczyło porobić troche questów, pójść na orków i tępić paladynów w porcie :D :D.

Argaleb

New Member
Osobiście ukończyłem grę na 59 levelu. Wykonałem wsyzstkie zadania jakie tylko mogłem, przerwałem oblężenie twierdzy w górniczej dolinie, weszłem do zamku i wytepiłem paladynó a na koniec na wpuszczałem tam orków i wargów którzy całkowicie zgnietli garnizon broniący twierdzy. Oczywiście potem ich także pokonałem. Jednej nocy zamordowałem większość mieszkańów Khorinis, pozbyłem się także nowicjuszy i magów z klasztoru. Potem zamordowałem farmerów i ich rodziny. Na koniec dobiłem farmerów i najemników na farmie Onara. Później chodziłem jeszcze po wyspie bezlitośnie tropiąc każdego żywego człowieka. Zdziesiątkowałem mieszkańców wyspy Khorinhis. Z kilkuset mieszkańców zamieszkujących wyspę przeżyło kilku. Zgnieło wielu sługósów Innosa, upadło miasto portowe, zniszczony został zakon, mieszkańcy farm przestali istnieć a garstka bandytów i myśliwych została wytępiona. Zapewne wyspa Khorihis nigdy potem nie uzykała dawnej świetności...

Weź człowieku nie opisuj się tak dokładnie, bo ludzie o Tobie zaczną źle myśleć :p - Feo

felek

Member
ja miałem 55 ponieważ zaraz na początku gry ładowałem w siłe i zręczność do 100 potem byłem dość silny i wybiłem całe khorinis z potworuw i bandzioruw :rolleyes:

Draknar

New Member
mój rekord to 44lvl ale teraz gram jeszcze raz i chce wbic wiekszy :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom