Turniej

T

Thran

Guest
Mam taką propozycje na turniej w jakiejś grze nie forum co wy na to ? ja stawiam na Jedi Academy lub Battlefield 2 za wygranie turnieju zwycięzca dostanie rangę Wipa na forum.

Co wy na to ?

RobsonAjax

Member
Ja proponuę gry: Worms World Party ( :D) i Praetorians (tu muszę poczekać na paczkę).
Ktoś gra w w/w gry?

Pozdrawiam.

Świrus

Ginekolog (Przywódca zbójów)
Mozę jakieś bardziej popularne gry? Ja bym proponował counter strike albo enemy territory.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
nie no oczywiście w CoD2 xD gramy

T

Thran

Guest
Zgadzam się do dwóch propozycji:

CoD 2 lub ET.

Gothi otwórz ankiete z tymi dwoma grami.

Świrus

A co jeśli ktos bedzie jednak chciał cs'a :p?

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
NIe no ja nie mam dojścia do żadnych z tych gier a et to gniot ;]....a csa można ściągnąć z intera za darmo???? tak jak ET???

Dragomir

Adam Konopka
Weteran
W ET grałem kiedyś, musiałbym ściągnąć na nowo. CoD 2 nie moge po sieci, chyba że jakoś przez Hamachi czy coś.A CS... to mam CS:S. Source'a znaczy, wiec moglbym weń grać.

Albo:

Warcraft III z/bez dodatku przez Hamachi (sztuczny lan?) - na wersji 1.20e -

Pozdrawiam

Xelitas

Member
No cóż, teoretycznie ET jest najlepszym wyborem, ponieważ jest darmowe i nie waży dużo, natomiast ostatnimi czasy pojawiła się pewna alternatywa. Otóż jak wiecie (lub nie), 28 września wychodzi druga część ET - Quake Wars. Co prawda w przeciwieństwie do oryginalnego ET trzeba będzie ją kupić, to już teraz można ściągnąć demo. Zaznaczam, że jedyne co łączy te dwie gry, to nazwa i klasy postaci, a całość jest dość przystępna dla zwykłego gracza. Dodatkowo do dyspozycji mamy wszystkie pojazdy, w tym helikoptery i samoloty. Jedyną przeszkodą jest możliwość grania tylko jednej mapy, chociaż ta nie powinna się tak szybko znudzić.
Co do samej gry, to w porównaniu do ET zmieniła się całkowicie, począwszy od engine'a, kończąc na rodzajach broni.
Info i mirrory znajdziecie tutaj

szczurek

Menda serowa
Weteran
Quake Wars to już nie to samo, za bardzo śmierdzi quakiem i battlefieldem.
Oczywiście zgłaszam się do gry w ET ;] Z wymienionych przez was gier tylko w to gram ;p Tylko musze szbko kompa poskładać, bo na moich 50/60 fps max dużo nie zdziałam...
Proponuje jakieś szybkie głosowanko, na coś mozna by się w końcu umówić bo kilka razy próbowaliśmy i raczej nie wychodziło...

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Cholera na upartego no mogę Et zainstalować :]
Cieńki jestem....w ET...zupełnie inaczej się gra w CoD2
no i moją zmorą jest za wysoki ping, który często psuje całą zabawę
więc to będzie nierówna walka.....aczkolwiek przez co byśmy grali Himachi????

szczurek

Menda serowa
Weteran
Yeed tu chodzi imo o dobrą zabawe ;] Jak cos moge udostępnić TSa, nie wiem w co będziemy/będziecie grać ale jak w ET to jakiś server się skołuje, na pewno ktoś ma klnowy i nam wyporzyczy.

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
heh no wiem, że chodzi o zabawę szczurku :)
Spoko, warto zainstalować ET żeby zobaczyć jaki szur jest dobry :] ( nie jest ;] - szczur )
Może i skopać mu zadek co nieco przy okazyji xD grzebiąc jednym palcem w nosie a drugim w zadku xD

Pablo

Member
Chętnie zgram w to ET ale musiałbym troche poćwiczyć przed turniejem bo nigdy tego jeszcze nie widziałem na oczy ale lubie takie gry w szkole na infie w cs jaestem bardzo dobry to i myśle że i w to sobie poradze :)

Xelitas

Member
CYTAT
Chętnie zgram w to ET ale musiałbym troche poćwiczyć przed turniejem bo nigdy tego jeszcze nie widziałem na oczy ale lubie takie gry w szkole na infie w cs jaestem bardzo dobry to i myśle że i w to sobie poradze smile.gif

Niestety muszę Cię zasmucić, ponieważ ET i CS to dwie różne od siebie gry, nie mające ze sobą nic wspólnego : p.
A co do tematu - ja także jestem w stanie wypożyczyć server TS'a, a przy odrobinie szczęścia server ET.
Niestety, z doświadczenia wiem że takie turnieje, bez dobrej organizacji sypią się po tygodniu, więc radzę się zastanowić czy jest sens tworzyć coś takiego.

Dobrze gada - szczur

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Może nie turniej ale od czasu do czasu można by było się spotkać i po grzmocić w coś razem :)
dlatego uważam że najlepiej by było złożyć własną sieć przez Himachi :) i umawiać się od czasu do czasu :)
Kto wie a może własny klan założymy

Świrus

CYTAT
Niestety muszę Cię zasmucić, ponieważ ET i CS to dwie różne od siebie gry, nie mające ze sobą nic wspólnego : p.

Egzatly, w et 20x trudniej jest kogoś zabić xd
I właśnie organizacja. Był turniej gildiowy ,ale o ile pamiętam to tylko zbóje byli w stanie wystawić skład* :/

*-nie mam pewności :p Taa, z Leśników zdolny do gry byłem ja i <BELIAR> :p - szczur

T

Thran

Guest
Ostatecznie ja też w ET mogę zagrać ale to muszę ściągać znowu ITP bo niemam w ostatnio co grać :) Kacperex co ty na to ? by robić takie turnieje raz na jakiś czas :D ?

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
To raczej nie zależy od KAcpiego tylko od wiary czy się zmobilizuje i będzie grać :)
Jak wrócę z wawy zainstaluje ET....muszę zobaczyć czy szczur jest rzeczywiście taki dobry ;]

Do góry Bottom