Trucizna

Status
Zamknięty.

Bronks Mag

New Member
Witam!
jestem nowym użytkownikiem tego forum i jak większość to zacznę od problemu, który mnie spotkał w gothic 3. Mianowicie gram na patchu 1.6 i nie mogę znaleźć kupca ani alchemika który sprzedał by mi truciznę, chciałbym sobie zatruć broń ale nie mogę, wyuczyłem się zatruwania i robienia trucizn ale owego przepisu też nie mogę nigdzie kupić. Pamiętam tylko że jakiś alchemik assasyn w Cape Dun miał truciznę na sprzedaż ale wtedy nie była mi ona potrzebna i przy oswobodzeniu miasta zabiłem tego alchemika. Proszę o pomoc. Powiem tylko, że zrobiłem questa na jakieś kaktusy( x10) gdzie chyba w Ben ari czy jakoś ta miałem przynieść alchemikowi i ten tez nic nie ma.
proszę o pomoc
w G3 gram pierwszy raz i od razu na patchu 1.6 bo na wcześniejszych wersjach nie moglem go odpalić bo mam Windows 7 wersje 64 bitową

Hadler

Member
Nie wiem dlaczego nawet assasyni nie mają trucizny, ponieważ, gdy ja grałem to chyba na pustynii wszyscy mieli trucizny. Być moze to przez to, że ja grałem na patchu 1.73 (chyba). Radzę zacząć ci szukać po wszystkich miastach, ale najpierw od Geldern, pamiętam, zę tamtejszy alchemik miał truciznę. Poza tym trucizny często są w szkrzyniach, które mozna znaleźć bardzo często. Mam nadzieję, ze pomogłem.

Pozdrawiam, Hadler :)

Bronks Mag

New Member
tylko, że ja mam grę po plsku a te sa chyba obcojęzyczne, to jak będzie?

Isidro

Szalony Bartek
Weteran
Redakcja
Język tutaj nie ma raczej nic do gadania;] Szukaj w skrzyniach, zwłaszcza w miastach Varrantu i Geldern;] Często trafiały mi się trucizny w skrzyniach w jakichś jaskiniach czy obozowiskach w lasach. Szukaj, a na pewno znajdziesz :)

Bronks Mag

New Member
obrobołem prawie całe geldern i odwiedzilem prawie wszystlich kopcow varantu(oprosz isthtar) i nic, sciagam ten path 1.73 moze to naprawi bug.

zainstalowałem ten patch i nie moge wczytać gry bo mi save zniknęły, jak to naprawić jest jakis folder w "moje dokumenty" zeby te save przywrócić czy cos?
prosze o pomoc pozdrawiam

Fahrenheit

Pimpu?
Z tego co wiem, to zwykle save'y z różnych patchy nie są kompatybilne. W Moich Dokumentach jest folder, bodaj Gothic 3, w nim podfolder saves, tam kopiujesz, może będą działać.

Na dole posta jest przycisk "Edytuj", nie musisz dwa razy wysyłać posta.

dudekkss

Carcass
Weteran
Redakcja
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom