Trochę Się Zagalopowałam

Status
Zamknięty.

eifersucht

Member
Mam kolejny problem :)

Otóż po odbiciu Montery i Gothy zamiast iść prosto do Vengardu, postanowiłam się nieco przygotować i odbiłam także Trelis. Teraz w innych miastach orkowi przywódcy nie chcą ze mną gadać tylko wiadomo - rzucają sie na mnie. No cóż trzeba było wykonać zadania we wszystkich miastach i dobiero zacząć je odbijąc jedno po drugim.

Teraz moje pytanko...czy to wpłynie jakoś na moją grę? Czy Ci Orkowi przywódcy w Silden Geldern i Faring mają dla mnie jakieś ważne zadania czy nie?

Elessar

Inkwizytor
Weteran
Jeśli chciałaś grać po stronie orków to wszystko stracone (chociaż z Twojego postu można wnioskować, że raczej nie, ale różni są ludzie) a jeśli po stronie buntowników to tylko stracisz doświadczenie.

eifersucht

Member
CYTAT(elessar 21 @ 16-10-2008, 20:27) index.php?act=findpost&pid=199254
Jeśli chciałaś grać po stronie orków to wszystko stracone (chociaż z Twojego postu można wnioskować, że raczej nie, ale różni są ludzie) a jeśli po stronie buntowników to tylko stracisz doświadczenie.

Gram po stronie buntowników. Kij z doświadczeniem, ale teraz się zastanawiam czy przez to nie przegapię jakichś ognistych pucharów czy czegoś takiego - ważnego dla gry. W sumie mogłabym jeszcze wczytać grę sprzed odbicia Trelis - tylko trochę mi szkoda tego, że już wykonałam zadania w Silden, Geldern i odbiłam Vengard.

Co radzicie? :p

Elessar

Inkwizytor
Weteran
O ile się nie myle to w Trelis nie ma nic takiego ważnego.

eifersucht

Member
CYTAT(elessar 21 @ 16-10-2008, 20:42) index.php?act=findpost&pid=199256
O ile się nie myle to w Trelis nie ma nic takiego ważnego.

W Trelis nie, ale nie wiem jak gdzie indziej. Ale skoro w Silden i Geldern orkowi przywódcy się na mnie rzucają to nie dostanę od nich żadnych zadań ani niczego innego.

Ehh, ehhh...chyba wczytam sobie sytuacje sprzed Trelis. Zadanka w Silden i Geldern są proste - tylko znów trzeba będzie się namęczyć w Vengardzie :unsure:

Iluvator

New Member
CYTAT(eifersucht @ 16-10-2008, 20:50) index.php?act=findpost&pid=199258
W Trelis nie, ale nie wiem jak gdzie indziej. Ale skoro w Silden i Geldern orkowi przywódcy się na mnie rzucają to nie dostanę od nich żadnych zadań ani niczego innego.

Ehh, ehhh...chyba wczytam sobie sytuacje sprzed Trelis. Zadanka w Silden i Geldern są proste - tylko znów trzeba będzie się namęczyć w Vengardzie :unsure:

mam ten sam problem i najgorsze jest to ze Orkowie juz bez rozmowy od razu zaczynaja mnie atakowac... tak samo w Mysrtanie, Nordmarze i Varancie i tez nie wiem czy moge tak grac... pomozcie:)

eifersucht

Member
CYTAT(Iluvator @ 16-10-2008, 21:14) index.php?act=findpost&pid=199259
mam ten sam problem i najgorsze jest to ze Orkowie juz bez rozmowy od razu zaczynaja mnie atakowac... tak samo w Mysrtanie, Nordmarze i Varancie i tez nie wiem czy moge tak grac... pomozcie:)

W Varrancie i Nordmarze orkowie też Cie atakują? Myślałam ,że to będzie problem tylko miast Myrtany. Ehh....no to trzeba wczytać jak nic. Inaczej przegapię dużo zadań :unsure:

Kacperex

KacŚpioszek
CYTAT
W Varrancie i Nordmarze orkowie też Cie atakują? Myślałam ,że to będzie problem tylko miast Myrtany. Ehh....no to trzeba wczytać jak nic. Inaczej przegapię dużo zadań unsure.gif

bardzo dużo zadań stracisz...
Jak masz save to wczytaj, innego wyjścia nie ma, bo szkoda PD, któe przydają się niewątpliwie.

eifersucht

Member
CYTAT(Kacperex @ 17-10-2008, 10:19) index.php?act=findpost&pid=199264
bardzo dużo zadań stracisz...
Jak masz save to wczytaj, innego wyjścia nie ma, bo szkoda PD, któe przydają się niewątpliwie.

No cóż tak zrobię :) Najśmieszniejsze jest to, że skapłam się, że nie powinnam narazie odbijać reszty miast dopiero jak w Vengardzie nie dostałam takiego zadania :blink: A z tego co czytałam będzie trzeba odbić Myrtane :)

Naszczęście pozostawiałam sobie po jednym sejvie z każdego gothicowego dnia ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom