Trening I Siadanie

Status
Zamknięty.

nekromanta0302

New Member
powiedzie mi jaki klawisz trzeba przycisnąć rzeby Bezio mugł usiąść albo trenować mieczem :huh:

MichałABG

Member
aby Bezio usiadł na stołku podejdź do stołka aż wyświetli ci się napis STOŁEK i wtedy naciśnij LPM+W.

abi

Witch numero Uno
Członek Załogi
siadanie na ławce czy na krześle - stajesz przed ławką/krzesłem i wciskasz crtl (i chyba strzałkę w dół) i już sobie siada

trening - chyba trenował walcząc ale była jakaś tam opcja ale szczerze nie pamiętam bo samo machanie bronią nie wiele mi pomogło - czyli nie wcisnęłam chyba tego co trzeba :p

czlapek14

Member
Do takich akcji jak siadanie czy trening urzywamy kodów play ani. Poszperaj trochę na forum lub gdzie indziej to napewno znajdziesz.

RoMek

Niewolnik systemu
Członek Załogi
nie, przecież tam było, pisze sie "play ani". Czytanie ze zrozumieniem panowie(i panie) xD

Te polecenia chyba nie działają, bo są do g2, przynajmniej ja w g2 wypróbowałem dużo, może w g1 i 2 są takie same

czlapek14

Member
Są podobne. O ile pamiętam to żeby napisać "_" to trzeba dodać "?" i coś jeszcze żeby wyszło. Jeszcze jak na przykład masz kod s_pee to zamiast "s" może być np. "t" ale nie jestem pewien.

parsival

New Member
Tańczy też się odpowiednią komendą play ani

człowieku google nie boli naprawdę!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom