siadanie na ławce czy na krześle - stajesz przed ławką/krzesłem i wciskasz crtl (i chyba strzałkę w dół) i już sobie siada
trening - chyba trenował walcząc ale była jakaś tam opcja ale szczerze nie pamiętam bo samo machanie bronią nie wiele mi pomogło - czyli nie wcisnęłam chyba tego co trzeba
Są podobne. O ile pamiętam to żeby napisać "_" to trzeba dodać "?" i coś jeszcze żeby wyszło. Jeszcze jak na przykład masz kod s_pee to zamiast "s" może być np. "t" ale nie jestem pewien.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.