"trójkąt" / (the Triangle) - Trailer

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
http://pl.youtube.com/watch?v=mVaeK4Li3NQ

Film robiony przez studentów łódzkiej filmówki
Zdjęcia do trailera robił kolega a obróbkę graficzna jego kumple
Powiedzcie co o tym sądzicie...moim zdaniem wymiata
jeśli was to interesuje postaram się dowiedzieć kiedy pełnometrażowy film będzie gotowy

Nameless

Szatan na kółkach
Moderator
Tak, trailer zdecydowanie zachęca do zapoznania się z resztą fabuły. Poznaniem konkretnego motywu zabójstwa itd. Graficznie, cudo, na taką animację jeszcze chyba nigdzie nie trafiłem i zaprawdę powiadam wam przypadła mi do gustu. Z niecierpliwością czekam na cały film, bo to jest tego warte. Yeed dowiedz się jeszcze jaki będzie dostęp do filmu ; p

Generlanie filmy robione przez studentów filmówek są b. dobre

Dark Shadows

Active Member
Wow. Myślałem, że to jakiś średniak, a tu trailer bardzo mi się spodobał. Jestem bardzo ciekaw jaki będzie cały film. Mnie też interesuje kiedy będzie pełnometrażowy i skąd będzie dostępny.

Zapowiada się na kolejną dobrą, polską animacje.

Liczę na ciebie yeed. :D

switek17

Member
Oglądałem drugi raz przed chwilą, bo wcześniej nie załapałem fabuły i skupiłem się tylko na animacji. Dopiero teraz dostrzegłem to, co najważniejsze, zarys historii. Niestety, mało trailer ukazuje. Bardziej skupiono się na samej animacji, niż zaciekawieniu widza wątkiem. Heh ostatnio to chyba staje się normalne. Jednak... jak Nameless i Dark Shadows niecierpliwie czekam na premierę.

Co dostępu, to raczej film w necie będzie, więc bez problemu obejrzymy. Teraz tylko czekac do lata :D Yeed, na bieżąco nas informuj ;)

szczurek

Menda serowa
Weteran
Szczerze otwierałem link i myślałem że wyskocza mi jakies animowane ludziki śpiewajace wesoło i tańczące w kółko.
Rzeczywistość okazała się inna, na prawde jestem pod wrażeniem tego co studenci z tej uczelni zrobili i jestem bardzo ciekawy tego co w efekcie otrzymamy.
Licze na informowanie nas o dalszych postępach prac :)

MadMack

Forumowy lol
Zaciekawiles mnie tym Yeed. Fabula zapowiada sie interesujaco. Motyw zbrodni, moze milosci. Jesli chodzi o grafike - to mi sie podoba najbardziej. Nigdy jeszcze takiej nie widzialem - a wedlug mnie jest na prawde swietna - chociaz wkurzaja mnie oczy tego meza XD Na minus - troszke mi dubbing nie pasuje - nie wiem czemu - ale ja tam dziwny jestem...

Nie wiesz Yeed ile bedzie trwal caly film? Krotkometrazowka, czy raczej cos dluzszego?

Pozdrawiam

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
Dowedziałem się od znajomego, że film zostanie udostępniony w czerwcu na youtube
Jako, że to krótkometrażówka...spodzewałbym się 15 minutowej sekwencji

Dark Shadows

Active Member
Hm myślę, że raczej dłuższy niż 15 minut. Znaczy mam taką nadzieje, bo sam trailer kawałek ma. :p Dobrze, że będzie ogólno dostępny przez youtube. Było by miło, gdyby można było go jeszcze ściągnąć potem.

Czekamy do czerwca. ;)

Pozdro.

Do góry Bottom