Top Banner

poisoned666

New Member
Dobra, który? admin powiedzia? ?e krytykuj?c prace innych proboje leczyc swoje ambicje...

zrobilem wiec banner. identyczny rozmiar jak ten na gorze banner na forum.

image

troche przekombinowane, ale to efekt tego jabola co zesmy wypili.

ps.
punk 4ever

lol..... scrolluj nizej

niech to, nikt calych tematuw nie czyta. -.-'''

untitledcopyiw9.jpg

halek

Member
To dziełko faktycznie jest przekombinowane :p. Nie podoba mi się w nim przede wszystkim kolorystyka. Jest to jakieś zbyt czerwone :p. Poza tym ten nieład w tle fajnie wygląda, nie powiem, ale nie za bardzo pasuje do klimatu tego forum. I ten napis "Gothic Up (i to co niżej) bardziej pasowałby chyba po lewej strone. Podoba mi się ten duży napis Gothic, ale też sprawia wrażenie źle umiejscowionego ;P To tyle ode mnie.

Aniol Stroz

Najlepszy grafik
Moderator
Redakcja
Oh, panie posoined.. Napisałeś że tamte sygnatury są słabe. Pokazałeś nam swoje dzieło i co? Żal.pl . Sam zrobiłeś słabe.. Dobra, ocenię i ja:
Jak wspomniał Halek kolorystyka jest wręcz odrażająca. Tło, można powiedzieć za jaskrawe. W górze po lewej stronie daleś tylko filtr flara obiektywu przez co powstało to 'rozjaśnienie'. Napis "Gothic" jeszcze ujdzie, ale ten "Gothic Up. Najlepszy polski portal o seri gothic" jest ohydny. Ten mag, bo tak go można nazwać, z lewej strony jest dobrze wtopiony, jednak po kiego zmieniałeś to światło na zielone? To tylko jeszcze bardziej psuje twój Top banner. To że robiłeś go po jakimś jabol'u nie usprawiedliwia Cie.. Ogólnie daje 5/10..

yeed

Trolololo Guy
Weteran
Moderator
No cóż szału nie ma..ogólnie cały baner utrzymany w jednym tonie
jest wiśniowy kolor nalewki babuni trochę drażniący oczy :)
ogólnie wszystko zbyt jednolite
Napisy w prawym dolnym rogu ohydne....nieładne niepotrzebne.
Ogólnie tło jest fajne, aczkolwiek kolor i brak ukazania jakiejś przestrzeni
sprawia, że to monotonia ciśnie się na oczy oglądając ten baner

xenex

Member
Żałosny,monotonny i głupi, tak można było by określić ten "top" banner.

Ale do rzeczy, ogólnie banner mógł by być niezły jak by kolorystyka była inna. Przede wszystkim kolory źle dobrane i jak by było tego mało jeszcze te napisy wogóle od czapy-że tak powiem.
Mag po lewej stronie, chyba ów postać była robiona w prawie każdym bannerze. Panie Poisoned troche urozmaicenia bo inaczej twoje prace będą nudne.
I jeszcze jedna rzecz warta poruszenia, a mianowicie po co napis Gothic, skoro obok w rogu jest kolejny taki napis i dodane jeszcze Up. Więc nie powinnieś dawać tego wielachnego napisu Gothic bo wydaje się być bez sensu.

Podsumowując banner słabiutki, mogłeś dłużej popracować i dobrać ładniejsze kolory .
Ocena 3/10(miernota z mojej strony widzenia, choć sam lepszego bym nie zrobił ^^)

Krytykuje dlatego że AS nie zasłużył na takie zachowanie z twoiej strony. Dlatego też trzeba było podzielić się wrażeniami na temat twoiego bannera. Jeżeli nie skrytyował byś Asa sądze że większość userów nie oceniało by twoiego bannera aż tak ohydnie i podle. A tak już na samym początku mogłeś podpaść.

evenement

Drugi Miecz Gwardii
puk, puk. Chciał bym sie wtrącić do dyskusji. Moim zdaniem krytykowanie kogoś w ten sposób jest ohydne i zasługuje na potępienie. Dlatego wstrzymam się od komentarza na temat tego banera. Jeśli chodzi o prace Asa to z dnia na dzień są coraz leprze. Tak jak mu zawsze powtarzam "praktyka czyni mistrzem". Jak "kolega" poisoned666 chciał by się zrehabilitować i udowodnić że zna się na grafice (co nie uspawiedliwi jego zachowania) niech zacznie wykonywać prace na zamówienie dla userów. Chyba że jest tylko mocny w gadaniu?????

poisoned666

New Member
nie wiem co zlego widzisz w krytykowaniu innych [: [:

humor sie zawsze poprawia. lol

jak chcesz to ci moge cos zrobic.

ps. no i bez wplywu wiiina :D

hehe

evenement

Drugi Miecz Gwardii
Dla mnie nie musisz nic robić. Jak byś trochę poszukał na forum zobaczył byś że zajmuje się grafiką i robiłem wiele prac z których userzy byli zadowoleni. Porób prace dla innych. Jak będą dobre to na pewno cię docenią a nie będą krytykować.

BraveHeart

Member
Ja uważam że jeśli ktoś wystawia,
pokazuje swoje prace, robi to po to
żeby inni mogli wypowiedzieć swoje zdanie.
Nie uważam że w krytyce jest coś złego,
owszem jeśli jest to coś w stylu:
"Beznadziejne każda babcia zrobi lepiej"
to wiadomo że taka osoba zabardzo się nie zna.
Każdą krytykę trzeba przyjmować z godnością,
żeby później wyciągnać z niej wnioski.

Co do bannera to trzeba przyznać że przekombinowany.
Kolorki troche nie w klimacie tego forum,
ale zawsze mogło być gorzej :)
Ale patrząc od strony tachnicznej nie jest zły,
i widać że poisoned troche wie co to PhotoShop.

evenement

Drugi Miecz Gwardii
Zgadzam się z tobą. Chodziło mi o krytykę w stylu "wasze prace są beznadziejne". Można mieć pewne zastrzeżenia co do pracy i podać je z uzasadnieniem. Mnie np. taka uzasadniona krytyka mobilizuje do pracy ale jeśli ktoś nie zostawia na tobie suchej nitki to nie jest to miłe. AS stara się jak może, pomaga ludziom i taka ocena jego pracy obraża go i to co robi.

Do góry Bottom