Megarion
El Presidente
QUOTE Ten post świadczy tylko o twojej niedojrzałości.... . Jak można nazywać całą kulturę i religię fanatyczną jeśli się nic o niej nie wie. Co usłyszał ktoś w teleekspesie słowo dżichad święta wojna i już połowa polski nie lubi islamu. Wpływ mas kultury i mediów jest tutaj olbrzymi i dlatego mamy tak nieukształtowane poglądy. Islam jest religią wyjątkowo pokojową a obecne starcia z muzułmanami są na naszą własną prośbę. Czy oni pchają się do nas czy my do nich?? Zwracam uwagę że muzułmanie mówią otwarcie że zamachowców nie można nazwać muzułmanami. Co do teori o Rosjanach to mi się chce po prostu śmiać.
Niech nikt się nie obraża ale takie poglądy są lekko średniowieczne....
Już chciałem się spierać, ale powiem tylko jedno.
To oni, jak powiedziałeś, "pchają się do nas". Do nas, czyli do Europy - Francji, Niemiec i Wielkiej Brytanii. Potem będą wszędzie, są już np. w Belgii. Słyszałeś może o haśle z rodzeniem dzieci?
Niech nikt się nie obraża ale takie poglądy są lekko średniowieczne....
Już chciałem się spierać, ale powiem tylko jedno.
To oni, jak powiedziałeś, "pchają się do nas". Do nas, czyli do Europy - Francji, Niemiec i Wielkiej Brytanii. Potem będą wszędzie, są już np. w Belgii. Słyszałeś może o haśle z rodzeniem dzieci?