Sługa Kruka
Member
Hej! Pod wpływem nieznanej mi siły postanowiłem założyć niniejszy temat. Jak sam jego tytuł mówi będziemy się tu (mam nadzieję) wypowiadać na temat tolerancyjności, a także mówić, jakich osób nie tolerujemy. Jako, że to ja założyłem ten temat, zacznę. Otóż chorobliwie nie toleruję Rosjan. Nie wiem, dlaczego pałam do nich nienawiścią, ale tak jest. Czasem, patrząc na mapę Europy zastanawiam się, jak jeden kraj może zajmować aż tyle miejsca. Przecież, żeby dojechać z jednego końca Rosji na drugi trzeba dwóch dni. Nie znoszę też homoseksualistów. Ale jednak najbardziej drażnią mnie Rosjanie.
Ps. Z homoseksualistami chodzi o to, że przez tę ich "paradę równości" ośmieszono moje miasto (Poznań). Krążą już dowcipy w stylu: "Jak ma się ubrać gej, jak idzie na paradę? Nie do poznania!" Z resztą to jest tak, jak z Rosjanami - nic mi nie zrobili, a i tak ich nie lubię.
Ps.2. Już wiem, co pchnęło mnie do założenia tego tematu. Na innym forum też taki był, ale tamci userzy są chyba nieco bardziej otwarci na tego typu tematy (bez obrazy).
Ps.3. Mówicie o Niemcach i ich przeszłości. A przecież Rosjanie po II Wojnie też nas trzymali żelazną ręką (komunistyczna Polska itp.).
Ps. Z homoseksualistami chodzi o to, że przez tę ich "paradę równości" ośmieszono moje miasto (Poznań). Krążą już dowcipy w stylu: "Jak ma się ubrać gej, jak idzie na paradę? Nie do poznania!" Z resztą to jest tak, jak z Rosjanami - nic mi nie zrobili, a i tak ich nie lubię.
Ps.2. Już wiem, co pchnęło mnie do założenia tego tematu. Na innym forum też taki był, ale tamci userzy są chyba nieco bardziej otwarci na tego typu tematy (bez obrazy).
Ps.3. Mówicie o Niemcach i ich przeszłości. A przecież Rosjanie po II Wojnie też nas trzymali żelazną ręką (komunistyczna Polska itp.).