Thorus

Status
Zamknięty.

Archie1212

New Member
Mam problem bo jak wszystko wykonam to ide do thorusa i daje mu 1000bryłek rudy (bo inaczej sie chyba nie da wejsc do zamku) no i wchodze a tam sa drzwi naprzeciwko i chcem tam wejsc i straznicy mi nie pozwalają ( a jak próbuje na kodach czyli wyciagam bron i wchodze to jest kruk ale tylko moge sie dowiedziec jak on ma na imie) pomozcie blagam

Dark Shadows

Active Member
Lol. Da się wejść tam bez płacenia i są na to 3 sposoby. Musisz dołączyć albo do Starego Obozu, albo do Nowego Obozu (będziesz robił za posłańca magów), albo do Obozu Bractwa (diler ziela :p).

To główne misje całej fabuły wiec nie wiem jak możesz wszystko wykonać.

Vullin

Feainewedd
CYTAT
Mam problem bo jak wszystko wykonam to ide do thorusa i daje mu 1000bryłek rudy (bo inaczej sie chyba nie da wejsc do zamku)

Dokładnie, tak jak powiedział mój poprzednik do wewnętrznego kręgu można wejśc bez płacenia dołączając się do którejś z gildii ;p
CYTAT
no i wchodze a tam sa drzwi naprzeciwko

To jest zamek Gomeza.
CYTAT
chcem tam wejsc i straznicy mi nie pozwalają

Wpuszczą Cię jak dołączysz do którejś z gildii i będziesz miał pozwolenie...
CYTAT
a jak próbuje na kodach czyli wyciagam bron i wchodze to jest kruk ale tylko moge sie dowiedziec jak on ma na imie

Po 1. nie próbuj na kodach, bo taka gra jest bez sensu, a po 2. nie możesz pogadac z Krukiem, bo on nie ma Ci nic do powiedzienia ;p Popchnij trochę fabułę do przodu, a do wszystkiego powoli dojdziesz, nie próbuj ruszac fabuły na siłę, bo to nic Ci nie da...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom