[Thiel]reset w Thielu

Status
Zamknięty.

bobek_666

sex beast
Weteran
podobno bedzie wielki reset w Thielu...wszyscy gracze jadą od nowa.
Kwestia klanu...mam plan: niech każdy mąż z naszego cudownego klanu gothica powie że złoży sie na utwożenie klanu! Oczywiście jak coś zarobimy...
tongue.gif

WHO IS WITH ME!!!!

cLoNe_xx

Król Nordmaru
Wszsycy użytkownicy z tego froum na jeden klan to dobry pomysł. Tylko ja nie będe do niego należał jako jedyny bo od razu mam mieć inny klan.

Po drugie nowy thiel już jest i zdecydowałem zrobić wyjątek na ten adres strony i go tutaj podac. Jedna osoba dostała za ten adres ostrzeżenie, ale zostanie ono anulowane.

Rejestrujcie sie TUTAJ

bobek_666

sex beast
Weteran
to ja dostałem ostrzeżenie i dziękuje za anulowanie go...
biggrin.gif
. Po za tym chciałbym spytać naszych userów jak sie podoba nowy Thiel...nie zauważyłem jakoś strażnicy ;/

Lord Chudy

Member
Ok,popieram bobka ale zrobimy następująco:
-Każdy użytkownik tego forum niech założy sobie konto na nowym thielu(nawet ci co nie chcą grać)
-Ci co nie chą grać ale założyli konto niech prześlą początkowe 1000zlota komuś tam(niech clone zdecyduje)
-ten ktoś już ma jakąś sumkę i jest mu bliżej do założenia klanu.

Co wy na to?

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
Upgrade Thiela i nowy klan (MSN). Dla mnie bomba. Możecie liczyć na maga w klanie ^^

bobek_666

sex beast
Weteran
miło mi że sie zgadzasz Arcane...teraz tylko z kasą problem bedzie. musimy oszczędzać!!! Niech sie następni zgłaszają!! Gdzie Vampek???Gandi???

P.S. Trzej muszkieterowie:

Chudy id. 6
bobek_666 id. 7
King id. 8

i Datagne :
Arcane id 13
tongue.gif

GaNdi

Weteran
Weteran
QUOTE miło mi że sie zgadzasz Arcane...teraz tylko z kasą problem bedzie. musimy oszczędzać!!! Niech sie następni zgłaszają!! Gdzie Vampek???Gandi???

P.S. Trzej muszkieterowie:

Chudy id. 6
bobek_666 id. 7
King id. 8

i Datagne :
Arcane id 13 :p

Przybywam na zenanie moge od razu przesłać 500 złota ponieważ tyle mam drugą połowe przeznaczyłem na uzbrojenie itd. ,a więc moim zdaniem klna powienien być przez kogoś zarządzany, nie wiem czemu Clone nie chce :? ,ale jednak radzę dać tu modów, strażnik nie gra,Raven żadko więc został Arcane...a i jedna zasada klanu która mogła by być nie atakujemu członnków naszego klanu,za złamanie kara pienięzna czy coś podobnego....

bobek_666

sex beast
Weteran
popieram Gandiego...wszyscy z gothic.up sie nie atakują...chyba że sie zgadają na walke
biggrin.gif
...oszczędzamy na klan...przydałaby sie jakiś skarbnik, któryby kase przechowywał (ale ja sie na to nie pisze...jestem nie odpowiedzialny)...przydałby sie też szef tej operacji, który by mówił jak inwestować, czego nie robić itp...chciałbym ogosić konkurs na skarbnika i szefa prosze o kandydatury i głosy...

P.S. Chciałbym kandydować na szefa. Myśle że mógłbym sobie poradzić. Dobrałbym sobie odpowiednich doradców: ludzi znających sie na interesach, kreatywnych, efektywnych... teraz wasza kolej na głosy i zgłoszemia na skarbnika i szefa. Czekam :!:

P.S. 2/ Mam już ciekawy plany inwestycyjne... :wink:

GaNdi

Weteran
Weteran
...."...Dobry jest ten kto umie z 2 sztuk złota zrobić 4...".Chciałbym kandydować na przywódce chociaż pewnie nie będę miał dużych szans...Moge zarządzać i załatwiać wszystkie formalnosci...Skarbnik to nie najgorszy pomysł ,działało to by na zasadzie wpłacamy do skarbaca 1000 złota gdy ktoś z klanu zginie dostaje rekonpendate jeśli potrzebuje pięniedzy też dostanie ,ale nie może przekraczą to 1000 złota...

bobek_666

sex beast
Weteran
Dałem kandydaturę na szefa. Oto mój Plan inwestycyjny.

1. KOPALNIE:

przyszli klanowicze składają się na 75 szt. mithrilu. Oczywiście czekamy na dobry kurs.
Kiedy zdobędziemy jakąś pokaźną sumkę węgla zamienimy ją na złoto.

Potem zainwestujemy w dalsze kpoalnie: brąz i żelazo

2. STRAŻNICA

Będe potrzebował doradcy do efektywnego kierowania strażnicą.
Musimy dobrze zarabiać...a na żetonach też sie da.

3. Składki
Składki będziemy płacić co 1 dzień (ale to jeszcze do ustalenia). Składka wynosiłaby
ok. 50 szt. złota. Jeżeli byłoby nas 7 ( bo tak policzyłem...dodałem jeszcze jednego kumpla )
to na tydzień daje 2450. Składki mogą być większe, ale to z biegiem czasu...

narzie tyle może bede mial więcej pomysłów...
fa. Teraz podaje mój plan inwestycyjny:

Lord Chudy

Member
Ja mogę być doradcą i mogę też płacić zamiast 50 to 150 dziennie,dla dobra klanu

Pokój 8) 8)

bobek_666

sex beast
Weteran
ok 150 szt. złota też moze być. mówiłem że wszystko jest do omówienia. Głosować można dalej do czego zachęcam...

Cor Angar

Member
Jak tylko dojdzie mi mail (czy to możliwe?
sad.gif
) to mogę zostać kopaczem w klanie, jeśli zechcecie.

Ice_ReVeNanT

Member
Ludzie ! Jestem z wami
biggrin.gif
W całej rozciągłości!
I przypominam że mój nick to : AniołApokalipsy

To w końcu komu mam kase wysyłać i ile?

Bardzo hętnie zostanę kierownikiem Stażnicy
biggrin.gif
od zawsze dobrze grałem w gry strategiczne i taktyczne : Zagłaszm się!

bobek_666

sex beast
Weteran
widze kolejnych ochotników do klanu. Tak dalej! Ice_ReVeNanT witamy.
Gothic.up rulez, jesteśmy na posągach liderami!!! I tak zostanie! Za GOTHIC.UP!!! Niech zjednoczą się klanowicze. Bądźmy jednością!Dążmy do wspólnego celu!! Nie dajmy sie konkurencji!!!

Niech nastanie pokój :!:

P.S. mówcie co myślicie o pomyśle przywódcy i skarbnikato
jeżeli jesteście na tak to głosujcie i kandydujcie!

PoZdR....

Cor Angar

Member
Jeżeli nie jestem członkiem Gothic.Up to nie mogę być w klanie w Thielu?

Cor Angar

Member
Fajo, już chciałbym grać ale mail nie dochodzi! Chyba zarejestruję się jeszcze raz.

A

Anonymous

Guest
jestem gościem gram w Thiela pod nickiem WALCZAK.Bobek to mój znajomy jego plan jest bardzo fajny i głosuje na niego jeśli moge!!! :wink:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom