[Thiel]Regulamin

Status
Zamknięty.

cLoNe_xx

Król Nordmaru
Co tu dużo pisać jak temat wskazuje. Powinny nas wkońcu obowiązywać jakieś zasady. Tutaj przedstawie na początek kilka punktów, któe w nabliższym czasie mogą i tak ulec znaczeniu. Równirz w tym temacie możecie dawać swoje propozycje.

1. Członkowie klanu nie atakują sie jjeśłi któraś ze stron sie na to nie zgodzi.
2. Każdy klanowicz jest zobowiązany płacić umowną składkę pieniężną na założenie klanu w przyszłości na żołnierz i fortyfikacje.
3. Każdy członke klanu jest zobowiązany przed nickiem wstawić ,, [MSN] '' aby było jasne dla innych kto jest w klanie a kto nie. Aby iniknąć nie przyjemności.
4. Nadzorcy klanu mają decydujący głos w sprawach klanu.

Narazie to tyle puźniej można zawsze cosik dodać.

KING

Weteran
Weteran
Hoho niezły macie regulamin no i jest was dużo lepiej wam w droge nie włazić
tongue.gif
:wink:

GaNdi

Weteran
Weteran
KING uważaj o dostaniesz w łeb jak będzie nas atakował
biggrin.gif
tongue.gif
:p

KING

Weteran
Weteran
Nie będe was atakował ani wy mnie bo mam Immunitet :wink:

A

Anonymous

Guest
temat

nie wiem gdzie to pisac to napisze tu. Na thielu nastapila kasacja kont w zwiazku z ktora skasowane zostalo ponad 50 kont!!!! A pisze to na tym forum gdzy wiekszosc skasowanych yserow miala przed nickiem [MSN]!!!! Tak wiec wiem jzu w jaki sposob splaciacie skladki. NIekorzy zakladali nawet nowe konta mailowe typu thiel01@wp.pl thiel02@wp.pl!! Szcegoly w Thielu w wiesciach

GaNdi

Weteran
Weteran
Re: temat

QUOTE nie wiem gdzie to pisac to napisze tu. Na thielu nastapila kasacja kont w zwiazku z ktora skasowane zostalo ponad 50 kont!!!! A pisze to na tym forum gdzy wiekszosc skasowanych yserow miala przed nickiem [MSN]!!!! Tak wiec wiem jzu w jaki sposob splaciacie skladki. NIekorzy zakladali nawet nowe konta mailowe typu thiel01@wp.pl thiel02@wp.pl!! Szcegoly w Thielu w wiesciach

Gamec napisał
biggrin.gif
hmmm....jednak ti chyba prawda ja swoje konto mam i tylko jedno,ale np.Bobka nie widzę :roll:

cLoNe_xx

Król Nordmaru
Bobek miał dwa to wiem ale mam to gdzies to jego sprawa i poszedł w pizdu. Ja mam jedno i co niektórzy uczciwi mają jedna. Ale ile kont poszło wydawało mi sie ze to tylko Bobek miał dwa. Straciliśmy bobka i Arcana będą zaczynać od nowa albo już będą grać. I uwaga do innych przestrzegajcie też regulaminu Thielu nasz jest dodatkowy.

Arcane

Czarująca Anomalia
Weteran
Redakcja
Taaa, ja gram od nowa. Za niedługo dobiję 2lv i będę miał kopalnię żelaza. Składki niedługo wpłyną na konto cLoNe'a...

Boże kasacja IP... Trochę Gamec przesadził...

bobek_666

sex beast
Weteran
tez gram od nowa i w pizdu nie poszłem
miałem 2 konta z czego Gamec o tym wiedział
a brat na moim zajefajnym kompie zrobił se swojego gracza i
jednego od kuzynka przejoł....

narazie zwalniam sie z nadzorcy i niestety nie bede sładek płacił bo mnie zwyczajnie nie stać...

P.S. A Clon niech wie że nie oszukuję...zarabiałem właściwie i uczciwie. I bez kitu prosze...

zaitsev

Member
A kto mi powie co to jest thiel??????????

Dostał już za to ostrzeżenie więc już nikt mu nie daje
biggrin.gif

Lord Chudy

Member
Ty człowieku zdeczka przesadzasz.Co to jest thiel?A kto tutaj to wie,my piszemy tylko bo to jakiś fajny i nowy dział.Poza tym Co ma to pytanie do regulaminu(off-topic zrobiłeś).A poza tym jeszcze takie rzeczy to na gg(np do mnie)to ci wytłumacze i pomoge jak zechcesz.To by było tyle.

Oj uciekam...bo dobranocka sie zaczeła.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom